Liity jäseneksi

Indians nappasi Eskilstonasta kaksi voittoa

Indians matkasi Ruotsiin tutusti Turusta iltalautalla. Perillä Tukhomassa oltiin seitsemän aikaan ja tällä kertaa matka jatkui vuokra-autolla kohti Eskilstonaa.

Aamupalan ja nopean tutustumiskierroksen Eskilstonan varsin idylliseen keskustaan vastaan asettui Djurgårdens IF. Kouvola pelasi vahvasti sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä kirjaten kesän ensimmäisen voiton lukemin 6-26.

  • Heti perään oli päivän toinen ottelu jossa vastaan asettui turnauksen emäntäjoukkue Eskilstona. Kouvolalla oli vahva ote pelaamiseen ja päivän toinen voitto varmistui lukemin 8-19.
  • Päivä päätettiin pelillä Arlandaa vastaan, jossa joukkue kärsi 15-33 lukemin tappion.
  • Kauden aikana Indians pelasi yhteensä yhdeksän peliä, joista voitto siis kahdesta. Sijoitus sarjassa oli neljäs tasapistein Eskilstonan kanssa. Tehtyjä pisteitä 173 joka oli sarjan kolmanneksi eniten.

Alustavasti on sovittu, että Indians pelaa myös 2020 Ruotsin sarjassa.

Tore Lindvall ottamat kuvat otteluista:
Indians-Djurgården
Indians-Eskilstona
Indians-Arlanda

Lue myös

Indians nappasi Eskilstonasta kaksi voittoa

Indians matkasi Ruotsiin tutusti Turusta iltalautalla. Perillä Tukhomassa oltiin seitsemän aikaan ja tällä kertaa matka jatkui vuokra-autolla kohti Eskilstonaa. Aamupalan ja nopean tutustumiskierroksen Eskilstonan varsin

Indians pelaa Ruotsin mestaruussarjaa

Indiansin Flagin naisten joukkue halusi kesälle lisää pelejä, ja katseet käännettiin Ruotsin suuntaan tammikuussa. Ruotsissa Flagin sarjat pyörivät kesällä, jolloin perinteisesti  Suomessa on ollut vaikea saada