Liity jäseneksi

Indians nappasi Eskilstonasta kaksi voittoa

Indians matkasi Ruotsiin tutusti Turusta iltalautalla. Perillä Tukhomassa oltiin seitsemän aikaan ja tällä kertaa matka jatkui vuokra-autolla kohti Eskilstonaa.

Aamupalan ja nopean tutustumiskierroksen Eskilstonan varsin idylliseen keskustaan vastaan asettui Djurgårdens IF. Kouvola pelasi vahvasti sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä kirjaten kesän ensimmäisen voiton lukemin 6-26.

  • Heti perään oli päivän toinen ottelu jossa vastaan asettui turnauksen emäntäjoukkue Eskilstona. Kouvolalla oli vahva ote pelaamiseen ja päivän toinen voitto varmistui lukemin 8-19.
  • Päivä päätettiin pelillä Arlandaa vastaan, jossa joukkue kärsi 15-33 lukemin tappion.
  • Kauden aikana Indians pelasi yhteensä yhdeksän peliä, joista voitto siis kahdesta. Sijoitus sarjassa oli neljäs tasapistein Eskilstonan kanssa. Tehtyjä pisteitä 173 joka oli sarjan kolmanneksi eniten.

Alustavasti on sovittu, että Indians pelaa myös 2020 Ruotsin sarjassa.

Tore Lindvall ottamat kuvat otteluista:
Indians-Djurgården
Indians-Eskilstona
Indians-Arlanda

Lue myös

Indians tarjoaa korkeakouluopiskelijoille ilmaisen lajikokeilun!!!

Korkeakouluopiskelija. Kokeile lippupalloa ilmaiseksi Lokakuun loppuun saakka! Tulemme esittäytymään Kouvolan Kampukselle tiistaina 13.9. Klo 10:30-12:30, jolloin luvassa on tarjous sekä Indiansilta että myös yhteistyökuntosaliltamme. Pienimuotoisessa

Flag Football

Kokeile Flägiä elokuussa!

Lippupallon ilmaiset kokeilupäivät aikuisille elokuussa!  Lippupallo on nopea, taktinen ja kontaktiton joukkuelaji. Siksi laji sopii kaikille, ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.  Pidämme avoimet harjoitukset uusille