Liity jäseneksi

Flag Football Aikuiset

Lippupallo eli flagi (flag football) on nopea ja taktinen joukkuelaji, jossa ei ole kovaa kontaktia eikä taklaamista.

Pelaajalla on lippuvyö, jossa on muoviset liput lantion molemmin puolin. Lipun irrottaminen, liputtaminen, korvaa taklaamisen. Pallo on sama kuin amerikkalaisessa jalkapallossa.

Pelikenttä on pieni jolloin voidaan lippupalloa pelata myös sisätiloissa. Joukkueessa on 5 pelaajaa ja sitä voi mainiosti pelata myös sekajoukkuein. Lippupallo on hienoimmillaan huippunopea taktiikkapeli, jossa vaaditaan saumatonta yhteistoimintaa koko joukkueelta. Sitä voi pelata tytöt ja pojat, naiset ja miehet pelata yhdessä. Lippupallo on euroopassa ja maailmalla nopeasti suosiotaan kasvattava laji ja Indians Naiset ovatkin päässeet pelaamaan Ruotsin mestaruussarjaa ja euroopassa kansainvälisiä turnauksia. 

Joukkueet :
Indians Naiset kilpajoukkue ja harrastejoukkue
Indians Miehet Kilpa ja harraste

Flag Football Juniorit

Indians ei järjestä amerikkalaisen jalkapallon harjoituksia lapsille/nuorille keväästä 2023 lähtien, syynä vetätäpula.
 
Sen sijaan kutsumme sinut pelaamaan Flag Footballia, flägiä, lippupalloa. Peliväline ja peli-idea on sama mutta ilman kontaktia. Lajille ominaisia piirteitä ovat pelaajien taiturimainen pallonkäsittely, pelin taktisuus ja pelitilanteiden nopeus. Lippupallo on yksinkertainen joukkuepeli jonka perusteet oppii helposti. Peli on yksinkertainen ja looginen, ja kun perusteet ovat hallussa on pelin katsominen hauskaa ja jopa koukuttavaa.
 
Katso treeniajat välilehdeltä Treeniajat & Yhteystiedot ja tule mukaan pelaamaan!!!
 
Joukkueet: 
Lapset alle 8, 10 ja 12 vuotta. Juniorit alle 14 ja 16 vuotta

Lacrosse

Lacrossea sanotaan maailman nopeimmaksi jalkaisin pelattavaksi pallopeliksi.

Lacrosse on jo yli kymmenen vuotta ollut Pohjois-Amerikan nopeimmin kasvava urheilulaji. Tämä nopea kasvu on tarttunut myös Eurooppaan, jossa uusia maita on tullut kiihtyvällä vauhdilla lajin pariin. Suomeen lacrosse saapui virallisesti kesällä 2001, jolloin aloitti toimintansa Suomen Lacrosseliitto ry (www.lacrosse.fi). 

Lacrosse on on nopeatempoinen joukkuelaji. Maaleja tulee paljon ja ne ovat usein hyvinkin näyttäviä. Lacrossea pelataan pitkävartisella mailalla jonka päässä on muovinen, haavimainen pää. 

Joukkueet : Indians kasaa parhaillaan ensimmäistä naisten joukkuetta Kouvolaan