Liity jäseneksi

Flag Football Aikuiset

Lippupallo eli flagi (flag football) on nopea ja taktinen joukkuelaji, jossa ei ole kovaa kontaktia eikä taklaamista.

Pelaajalla on lippuvyö, jossa on muoviset liput lantion molemmin puolin. Lipun irrottaminen, liputtaminen, korvaa taklaamisen. Pallo on sama kuin amerikkalaisessa jalkapallossa.

Pelikenttä on pieni jolloin voidaan lippupalloa pelata myös sisätiloissa. Joukkueessa on 5 pelaajaa ja sitä voi mainiosti pelata myös sekajoukkuein. Lippupallo on hienoimmillaan huippunopea taktiikkapeli, jossa vaaditaan saumatonta yhteistoimintaa koko joukkueelta. Sitä voi pelata tytöt ja pojat, naiset ja miehet pelata yhdessä. Lippupallo on euroopassa ja maailmalla nopeasti suosiotaan kasvattava laji ja Indians Naiset ovatkin päässeet pelaamaan Ruotsin mestaruussarjaa ja euroopassa kansainvälisiä turnauksia. 

Joukkueet : Indians Naiset kilpajoukkue ja harrastejoukkue
 Indians Miehet Kilpa ja harraste
 Juniorit alle 14 vuotiaat

Flag Football Juniorit

Amerikkalaista jalkapalloa kutsutaan ruohokenttien shakiksi. Lajille ominaisia piirteitä ovat pelaajien kovat fyysiset kontaktit, pelin taktisuus ja pelitilanteiden nopeus. Amerikkalainen jalkapallo saattaa aloittelijan silmissä vaikuttaa aluksi sekavalta ja vaikeaselkoiselta. Peli on kuitenkin pohjimmiltaan yksinkertainen ja looginen, ja kun perusteet ovat hallussa on pelin katsominen hauskaa ja jopa koukuttavaa.
 
Joukkueet: 
Juniorit alle 13 ja alle 15- vuotiaat tytöt ja pojat 

Lacrosse

Lacrossea sanotaan maailman nopeimmaksi jalkaisin pelattavaksi pallopeliksi.

Lacrosse on jo yli kymmenen vuotta ollut Pohjois-Amerikan nopeimmin kasvava urheilulaji. Tämä nopea kasvu on tarttunut myös Eurooppaan, jossa uusia maita on tullut kiihtyvällä vauhdilla lajin pariin. Suomeen lacrosse saapui virallisesti kesällä 2001, jolloin aloitti toimintansa Suomen Lacrosseliitto ry (www.lacrosse.fi). 

Lacrosse on on nopeatempoinen joukkuelaji. Maaleja tulee paljon ja ne ovat usein hyvinkin näyttäviä. Lacrossea pelataan pitkävartisella mailalla jonka päässä on muovinen, haavimainen pää. 

Joukkueet : Indians kasaa parhaillaan ensimmäistä naisten joukkuetta Kouvolaan