Liity jäseneksi

Fall For Flag -Bowl

Indians järjestää toisen turnauksen lokakuussa. Turnauspaikkana toimii SH-Areena (sisähalli, tekonurmi) lauantaina 21.10.2023. Ottelut pelataan 09:00 – 21:00 välisellä ajalla kahdella kentällä.

Turnaukseen mahtuu kuusi (6) miesten ja kuusi (6) naisten joukkuetta, turnausmaksu 200€/joukkue. Otteluiden tuomaroinnin hoitavat osallistuvat joukkueet.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen flag@kouvolaindians.com. Joukkueet valitaan turnaukseen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Great news for sports enthusiasts! The Kouvola Indians invite teams to their upcoming tournament, scheduled on October 21, 2023, at SH-Areena, an indoor facility featuring artificial turf.

The tournament promises to be an exciting event, starting at 9 am and going on till 9 pm, with two fields available for play. This is an excellent opportunity to showcase your skills in front of a community that shares your passion for sports.

Teams can participate in both men’s and women’s categories, with a participation fee of 200 euros per team. Furthermore, the participating teams will be responsible for refereeing the matches, providing every team with an opportunity to officiate matches alongside competing.

The event can host only six teams per category, selected based on their registration order. Therefore, you must hurry and contact the organizers at flag@kouvolaindians.com via email to book your spot!

Lue myös

Bowl

Fall For Flag -Bowl

Indians järjestää toisen turnauksen lokakuussa. Turnauspaikkana toimii SH-Areena (sisähalli, tekonurmi) lauantaina 21.10.2023. Ottelut pelataan 09:00 – 21:00 välisellä ajalla kahdella kentällä. Turnaukseen mahtuu kuusi (6)

Tervetuloa syksyn lippupallo ja lacrosse -treeneihin

Lippupallo on hauska ja vauhdikas kontaktiton 5vs5 joukkuelaji, jossa ei tarvitse erityisiä varusteita; ulkoliikuntavälineet, nappulakengät. Lippupallovyön saat treeneissä lainaan. Indians tarjoaa lippupalloa kaikenikäisille ja -tasoisille