Liity jäseneksi

Tervetuloa syksyn lippupallo ja lacrosse -treeneihin

Lippupallo on hauska ja vauhdikas kontaktiton 5vs5 joukkuelaji, jossa ei tarvitse erityisiä varusteita; ulkoliikuntavälineet, nappulakengät. Lippupallovyön saat treeneissä lainaan. Indians tarjoaa lippupalloa kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille.

Indiansin syksyn lippupallon ja lacrossen harjoitusvuorot pyörivät jo nyt seuraavasti Sarkolan kentällä osoitteessa Tervalepäntie 1, Kouvola.

Yhdessäolon ja yleiskunnon paranemisen lisäksi joukkuelajissa on erinnomainen tilaisuus verkostoitua erilaisten ihmisten kanssa.

Juniorit

10-16-vuotiaat harjoittelevat maanantaisin klo 17:00-18:30

yli 14-vuotiaat harjoittelevat lisäksi keskiviikkoisin 19:30-21:00

Naiset

Maanantaisin klo 18:00-20:00

keskiviikkoisin klo 18:00-20:00

Naistenjoukkue on avoin kaikille innokkaille ja reippaille naisille, jotka haluavat kokeilla lippupalloa tai kehittyä pelaajina. Joukkueita on tällä hetkellä kaksi, ja uusia joukkueita perustetaan harrastajamäärien lisääntyessä.

Miehet

keskiviikkoisin klo 19:30-21:00

Miestenjoukkue on tarkoitettu niille, jotka ovat kiinnostuneita kilpailemaan lippupallossa tai harrastamaan sitä rennosti.

Lisäksi seura järjestää lacrossen harjoituksia naisille, miehille ja junioreille perjantaisin klo 18:00-19:30. Lacrosse on nopea ja fyysinen laji, jossa käytetään mailaa ja palloa. Lacrosse sopii hyvin myös kakkoslajiksi lippupalloilijoille, sillä se kehittää samankaltaisia taitoja ja ominaisuuksia.

Lacrossen naisten harjoitukset

Kaikki edellä mainitut harjoitukset pidetään siis Sarkolan tekonurmella, osoitteessa Tervalepäntie 1 Kouvola. Harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää että saavut paikalle hyvissä ajoin ja otat mukaan juomapullon ja urheiluvaatteet.

Tervetuloa mukaan Kouvola Indiansin toimintaan!

Lisätietoja sähköpostilla flag@kouvolaindians.com tai lacrosse@kouvolaindians.com

Maksut ja liittyminen jäseneksi

Jäsenmaksu toimintakaudelta 11/2022-10/2023: 20€

Toimintamaksut Flag Football (Lippupallo) Talvikausi lokakuu-huhtikuu, laskutetaan kolmessa erässä.

Kausimaksu 100€
Peliasu (paita + shortsit) 70€
Harjoitusvuoromaksu 50€
Varastomaksu 20€

Toimintamaksut Flag Football (Lippupallo) Kesäkausi toukokuu-syyskuu, laskutetaan kahdessa erässä.

Kausimaksu 100€
Harjoitusvuoromaksu 50€
Varastomaksu 20€

Kausimaksuilla katetaan valmennuksen ja turnausmaksujen kuluja.

Harjoitusvuoromaksulla katetaan Kouvolan kaupungin laskuttamien salivuorojen kulut.

Jos joukkue(et) päättävät harjoitella myös SH-areenalla Kuusankoskellä, tästä peritään erillinen talviharjoitusmaksu toteutuneideiden kulujen mukaan.

Varastomaksulla katetaan varastojen vuokrakulut (Kenttävarasto Tervalepäntie 1 sekä Toimistovarasto Hallituskatu 5).

Turnauksiin osallistuminen laskutetaan turnauskulujen mukaan osallistuvilta pelaajilta

Liity jäseneksi allaolevien linkkien kautta. Linkit vievät seuran jäsenrekisteripalveluun myClubiin, jossa ilmoitat nimesi ja osoitteesi ja jossa voit ilmoittaa itsesi harjoitusiin läsnäolevaksi.

Ilmoittautuessa saat laskun joka pitää sisällään jäsenmaksun, maksun lippuvyöstä sekä peliasusta. Laskulla on maksuaikaa 1kk, jonka ajan voit osallistua harjoituksiin vastikkeetta. Ensimmäinen lasku sisältää harjoitteluoikeuden ensimmäisen kesän/talven harjoituksiin, mutta ei sisällä SH-areenan harjoitusvuoromaksuja.

Aikuiset FlagFootball
Aikuiset Lacrosse
Lapset/Juniorit FlagFootball
Lapset/Juniorit Lacrosse

Lue myös

Bowl

Fall For Flag -Bowl

Indians järjestää toisen turnauksen lokakuussa. Turnauspaikkana toimii SH-Areena (sisähalli, tekonurmi) lauantaina 21.10.2023. Ottelut pelataan 09:00 – 21:00 välisellä ajalla kahdella kentällä. Turnaukseen mahtuu kuusi (6)

Tervetuloa syksyn lippupallo ja lacrosse -treeneihin

Lippupallo on hauska ja vauhdikas kontaktiton 5vs5 joukkuelaji, jossa ei tarvitse erityisiä varusteita; ulkoliikuntavälineet, nappulakengät. Lippupallovyön saat treeneissä lainaan. Indians tarjoaa lippupalloa kaikenikäisille ja -tasoisille