Liity jäseneksi

Ruotsin Flagi sarja käyntiin

Päivän ensimmäinen vastustaja oli Djurgården IF. Pituusylivoima oli huomattava eikä Indians onnistunut pidättelemään Ruotsin maajoukkuekaksikon menoa. Oma hyökkäys 

haki uomiaan ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisella Indians pääsi jo mallikkaasti etenemään ja pisteiden makuun. Lopputulos 48-20 Djurgårdenille.

Tosen ottelun Indians pelasi heti perään Eskilstuna Sharksia vastaan. Ensimmäisen puoliajan näytti siltä ettei kone käynnisty uudelleen helteisessä lauantai-iltapäivässä ja Sharks siirtyikin nopeasti selvähköön johtoon. Toisella puoliajalla Indians intoutu taistelemaan voitosta ja viimeisellä minuutilla oli jaardin päässä maalista tilanteessa 39-33. Eskilstunan puolustus kesti ja tämä jäi myös lopputulokseksi.

Päivän kolmas ottelu alkoi iltapäivällä neljältä. Helteinen päivä oli tehnyt tehtävänsä eikä Indians enää yltynyt taistelemaan otteluvoitosta. Turnausemäntä Arlanda Jets vei voiton lukemin 7-57.

Indians matkustaa seuraavalle ottelukierrokselle jo lauantaina 3.8. Lidingössä pelataan sunnuntaina seuraavat ottelut:
 

Eskilstuna SharksArlanda Jets
Kouvola IndiansDjurgårdens IF AF
Kouvola IndiansEskilstuna Sharks
Arlanda JetsDjurgårdens IF AF
Eskilstuna SharksDjurgårdens IF AF
Arlanda JetsKouvola  Indians

Ottelu alkaa sunnuntaina 9:00 Suomen aikaa. Suomen pelit 11:15, 12:30 ja 16:00. Joukkue palaa Suomeen maanantai aamuna.

Indiansin päävalmentaja Mika Lindholm kommentoi ensimmäistä Ruotsin turnausta näin: ”Taidettiin alussa vähän liikaa kunnioittaa vastustajaa. Joukkueena tarjosimme kaikille peliaikaa, sillä tuloksilla ei sinänsä ole meille merkitystä, koska ainakaan tänä vuonna emme saa osallistua Ruotsin lopputurnaukseen.

Matkana reissu oli varmasti opettavainen kaikille, ja seuraaviin otteluihin Lidingössä olemme varmastikin joukkueena paremmin valmistautuneita. Varsinkin viikonlopun helle söi osan joukkueen tehoista. Lisäksi Jaana Kekki pelasi ottelut loukkaantuneena eikä päässyt esittämään parastaan.

Pelinrakentajina vuorottelivat Lindholm ja Hellsten ja ensi viikonloppuna mennään toisin päin, tämä oli sovittu jo ennen matkalle lähtöä, haluamme antaa molemmille yhtäpaljon pelikokemusta.”

Lue myös

Bowl

Fall For Flag -Bowl

Indians järjestää toisen turnauksen lokakuussa. Turnauspaikkana toimii SH-Areena (sisähalli, tekonurmi) lauantaina 21.10.2023. Ottelut pelataan 09:00 – 21:00 välisellä ajalla kahdella kentällä. Turnaukseen mahtuu kuusi (6)

Tervetuloa syksyn lippupallo ja lacrosse -treeneihin

Lippupallo on hauska ja vauhdikas kontaktiton 5vs5 joukkuelaji, jossa ei tarvitse erityisiä varusteita; ulkoliikuntavälineet, nappulakengät. Lippupallovyön saat treeneissä lainaan. Indians tarjoaa lippupalloa kaikenikäisille ja -tasoisille