Liity jäseneksi

Indians pelaa Ruotsin mestaruussarjaa

Indiansin Flagin naisten joukkue halusi kesälle lisää pelejä, ja katseet käännettiin Ruotsin suuntaan tammikuussa. Ruotsissa Flagin sarjat pyörivät kesällä, jolloin perinteisesti 

Suomessa on ollut vaikea saada joukkueita turnauksiin, pelaajien pääsääntöisesti keskittyessä kesän amerikkalaisen jalkapallon sarjoihin.

Hakemukset tehtiin molempien maiden liitoille jotka sen hyväksyivät hallitusten kokouksissaan. Tosin Ruotsin päätös sallii Indiansin pelaamisen ainoastaan runkosarjan peleissä, eli varsinaista Ruotsin mestaruutta ei voi voittaa.

Peliviikonloput ovat 26.-28.7, 23.-25.8. ja 13.-15.9. Alustavan suunnitelman mukaan joukkue matkustaa Ruotsiin Turusta ja palaa takaisin pelipäivän iltalautalla tai tarvittaessa lentämällä.

Ruotsissa osallistuvat joukkueet pelaavat sarjan, ja sarjan ottelut pelataan em. viikonloppuina. Ennakkotietojen mukaan pelit pelataan Eskilstonassa, Tukholmassa ja Upsalassa.

Joukkueen harjoittelu sisältää toukokuusta alkaen kahdet lajiharjoitukset ja saliharjoittelua yhteistyössä EasyFit Kouvolan kanssa.

TiaHaatajaWR/DB
PauliinaKakkoriLB/WR
JaanaKekkiWR/DB
SonjaKirmanenC/LB
EmmaLekanderWR/R
CarolaLindholmQB
NiinaMotturiLB
SatuSuninenWR/LB

Lue myös

Flag Football

Kokeile Flägiä elokuussa!

Lippupallon ilmaiset kokeilupäivät aikuisille elokuussa!  Lippupallo on nopea, taktinen ja kontaktiton joukkuelaji. Siksi laji sopii kaikille, ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.  Pidämme avoimet harjoitukset uusille

Flag Football

Indians SM-pronssille

Salossa SM-viikolla pelatussa lippupallon lopputurnauksessa Indians nappasi pronssiset lätkät. Lopputurnaus pelattiin kolmen joukkueen kesken (Helsinki, Kouvola, Turku). Mestaruuden nappasi Helsinki finaaliottelun viimeisen minuutin maalilla. Ottelutulokset:Turku