Liity jäseneksi

Indians pelaa Ruotsin mestaruussarjaa

Indiansin Flagin naisten joukkue halusi kesälle lisää pelejä, ja katseet käännettiin Ruotsin suuntaan tammikuussa. Ruotsissa Flagin sarjat pyörivät kesällä, jolloin perinteisesti 

Suomessa on ollut vaikea saada joukkueita turnauksiin, pelaajien pääsääntöisesti keskittyessä kesän amerikkalaisen jalkapallon sarjoihin.

Hakemukset tehtiin molempien maiden liitoille jotka sen hyväksyivät hallitusten kokouksissaan. Tosin Ruotsin päätös sallii Indiansin pelaamisen ainoastaan runkosarjan peleissä, eli varsinaista Ruotsin mestaruutta ei voi voittaa.

Peliviikonloput ovat 26.-28.7, 23.-25.8. ja 13.-15.9. Alustavan suunnitelman mukaan joukkue matkustaa Ruotsiin Turusta ja palaa takaisin pelipäivän iltalautalla tai tarvittaessa lentämällä.

Ruotsissa osallistuvat joukkueet pelaavat sarjan, ja sarjan ottelut pelataan em. viikonloppuina. Ennakkotietojen mukaan pelit pelataan Eskilstonassa, Tukholmassa ja Upsalassa.

Joukkueen harjoittelu sisältää toukokuusta alkaen kahdet lajiharjoitukset ja saliharjoittelua yhteistyössä EasyFit Kouvolan kanssa.

TiaHaatajaWR/DB
PauliinaKakkoriLB/WR
JaanaKekkiWR/DB
SonjaKirmanenC/LB
EmmaLekanderWR/R
CarolaLindholmQB
NiinaMotturiLB
SatuSuninenWR/LB

Lue myös

Spring Bowl 2023

Kouvola Indians järjestää lauantaina 13.5. Lippupalloturnauksen Sarkolan kentällä klo 11:00 – 16:00. Mukaan mahtuu neljä naisten ja neljä miesten joukkuetta. Osallistuminen ei edellytä lajiliittojen pelaajalisenssiä.

Indians tarjoaa korkeakouluopiskelijoille ilmaisen lajikokeilun!!!

Korkeakouluopiskelija. Kokeile lippupalloa ilmaiseksi Lokakuun loppuun saakka! Tulemme esittäytymään Kouvolan Kampukselle tiistaina 13.9. Klo 10:30-12:30, jolloin luvassa on tarjous sekä Indiansilta että myös yhteistyökuntosaliltamme. Pienimuotoisessa