Liity jäseneksi

Indians pelaa Ruotsin mestaruussarjaa

Indiansin Flagin naisten joukkue halusi kesälle lisää pelejä, ja katseet käännettiin Ruotsin suuntaan tammikuussa. Ruotsissa Flagin sarjat pyörivät kesällä, jolloin perinteisesti 

Suomessa on ollut vaikea saada joukkueita turnauksiin, pelaajien pääsääntöisesti keskittyessä kesän amerikkalaisen jalkapallon sarjoihin.

Hakemukset tehtiin molempien maiden liitoille jotka sen hyväksyivät hallitusten kokouksissaan. Tosin Ruotsin päätös sallii Indiansin pelaamisen ainoastaan runkosarjan peleissä, eli varsinaista Ruotsin mestaruutta ei voi voittaa.

Peliviikonloput ovat 26.-28.7, 23.-25.8. ja 13.-15.9. Alustavan suunnitelman mukaan joukkue matkustaa Ruotsiin Turusta ja palaa takaisin pelipäivän iltalautalla tai tarvittaessa lentämällä.

Ruotsissa osallistuvat joukkueet pelaavat sarjan, ja sarjan ottelut pelataan em. viikonloppuina. Ennakkotietojen mukaan pelit pelataan Eskilstonassa, Tukholmassa ja Upsalassa.

Joukkueen harjoittelu sisältää toukokuusta alkaen kahdet lajiharjoitukset ja saliharjoittelua yhteistyössä EasyFit Kouvolan kanssa.

TiaHaatajaWR/DB
PauliinaKakkoriLB/WR
JaanaKekkiWR/DB
SonjaKirmanenC/LB
EmmaLekanderWR/R
CarolaLindholmQB
NiinaMotturiLB
SatuSuninenWR/LB

Lue myös

Bowl

Fall For Flag -Bowl

Indians järjestää toisen turnauksen lokakuussa. Turnauspaikkana toimii SH-Areena (sisähalli, tekonurmi) lauantaina 21.10.2023. Ottelut pelataan 09:00 – 21:00 välisellä ajalla kahdella kentällä. Turnaukseen mahtuu kuusi (6)

Tervetuloa syksyn lippupallo ja lacrosse -treeneihin

Lippupallo on hauska ja vauhdikas kontaktiton 5vs5 joukkuelaji, jossa ei tarvitse erityisiä varusteita; ulkoliikuntavälineet, nappulakengät. Lippupallovyön saat treeneissä lainaan. Indians tarjoaa lippupalloa kaikenikäisille ja -tasoisille