Liity jäseneksi

Lippupallon Talvisarja käynnistyi Indiansin komennossa

Lippupallon Hallisarja käynnistettiin Helsingin Velodromin harjoituskentällä. Mukavaan syyssäähän oli GP-pisteistä ilmoittautuneet joukkueen Kouvolasta (Indians), Mikkelistä (Bouncers) ja Helsingistä (Roosters). Joukkueiden kesken pelattiin yksinkertainen alkusarja (2*20min) ja kaksi parasta pelasi finaaliottelun neljästä GP-pisteestä.

Aamun ensimmäinen peli pelattiin hallitsevan Suomen Mestarin Indiansin ja paluun lippupallon sarjoihin tehneen Helsinki Roostersin välillä. Indians aloitti vahvasti ja vei ottelun lopulta lukemin 27-6. Indiansin Jaana Kekki teki ottelussa 19 pistettä (3 TD) Carola Lindholmin heitoista. Roostersin kuparisen puhkaisi 13-0 tilanteessa Sari Kuosmanen Janina Virtasen heitosta.

Indiansin päivän toisessa ottelussa vastaan asettui uusi tuttavuus Mikkeli Bouncers. Miia Liukkosen tahdittama Bouncers oli matkassa nopeilla laitahyökkääjillä, mutta Indiansin kokemus oli tällä kertaa valttia, pelin lopputulos oli 44-12. Bouncers esitti hyviä otteita ja kun pikku virheet saa karsittua pois, napsii joukkue vielä voittoja. Mikkelin pisteistä vastas Anni Laitinen ja Minna Rossi Miia Liukkosen syötöistä. Indiansin Tia Appelgren teki pelissä 4 TD:tä Carola Lindholmin heitoista.

Finaalissa vastakkain olivat Indians ja Roosters, Roostersin voittaessa Bouncersin niukasti 14-0 runkosarjassa. Puoliajalle mentiin Indiansin 12-8 johdossa (Jaana Kekki 2TD, Jenni Lindén 1TD+2Lp).

Toisen puoliajan alkuun Roosters siirtyi Jenni Lindénin toisella maalilla 12-14 johtoon, mutta Indians kuittasi johtoaseman heti seuraavassa hyökkäysvuorossa Tia Appelgrenin TD:llä. Tästä johdosta Indians ei enää luopunut ja pelin loppunumerot 31-14 viimeisteli Carola Lindholm syötönkatkosta.

Talvisarja on siis pyörähtänyt käyntiin, ja seuraava turnaus pelataan marraskuun lopulla neljän joukkeen kesken Kouvolassa. 

Kuvassa ylhäältä vasemmalta:Jaana Kekki, Tia Appelgren, Pauliina Nyyssönen. Alarivi Satu Suninen, Carola Lindholm, Marjaana Turunen

Lue myös

Bowl

Fall For Flag -Bowl

Indians järjestää toisen turnauksen lokakuussa. Turnauspaikkana toimii SH-Areena (sisähalli, tekonurmi) lauantaina 21.10.2023. Ottelut pelataan 09:00 – 21:00 välisellä ajalla kahdella kentällä. Turnaukseen mahtuu kuusi (6)

Tervetuloa syksyn lippupallo ja lacrosse -treeneihin

Lippupallo on hauska ja vauhdikas kontaktiton 5vs5 joukkuelaji, jossa ei tarvitse erityisiä varusteita; ulkoliikuntavälineet, nappulakengät. Lippupallovyön saat treeneissä lainaan. Indians tarjoaa lippupalloa kaikenikäisille ja -tasoisille