Liity jäseneksi

Suomen Mestarit tulevat edelleen Kouvolasta

Indians Ladies kohtasi tutun finaalivastustajan Oulun Northern Lightsin menneenä sunnuntaina Kaupin Urheilupuistossa Tampereella. Ensimmäisellä neljänneksellä Indians johti ottelua selkeästi luvuin 18-0, mutta Oulu kiri toisen puoliskon alussa maalieron kiinni ja ottelu lopulta ratkesi viime sekunneilla Jaana Kekin maaliin.

Kekki oli muutenkin koko ottelun Indianssin hyökkäyksen avainasemassa, vastasiha hän kuitenkin suurimmasta osasta päivän piste-suorituksista. Puolustuksessa oululaiset tiukoilla piti Pauliina Nyyssönen, joka ei antanut oululaisten juoksu eikä kikkapeleille jalansijaa. 

– Me olemme pelanneet yhdessä jo viiden vuoden ajan. Tiedämme, mihin kukakin juoksee.

Näin kommentoi Kouvola Indiansin pelinrakentaja Carola Lindholm tuoreeltaan finaalin ratkettua.

– Ja jos juoksemme väärin, niin Carola tietää, miten väärin me juoksemme, lisää laitahyökkääjä Jaana Kekki naurahtaen.

Pisteet:

Indians: Jaana Kekki 24, Emilia Kemppi 7

Northern Lights: Eeva Nyberg 19, Mari Saastamoinen 6

Mestaruus oli kouvolalaisille kolmas perättäinen, ja neljäs kaikenkaikkiaan. 

Lue myös

Indians tarjoaa korkeakouluopiskelijoille ilmaisen lajikokeilun!!!

Korkeakouluopiskelija. Kokeile lippupalloa ilmaiseksi Lokakuun loppuun saakka! Tulemme esittäytymään Kouvolan Kampukselle tiistaina 13.9. Klo 10:30-12:30, jolloin luvassa on tarjous sekä Indiansilta että myös yhteistyökuntosaliltamme. Pienimuotoisessa

Flag Football

Kokeile Flägiä elokuussa!

Lippupallon ilmaiset kokeilupäivät aikuisille elokuussa!  Lippupallo on nopea, taktinen ja kontaktiton joukkuelaji. Siksi laji sopii kaikille, ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.  Pidämme avoimet harjoitukset uusille