Liity jäseneksi

Indians jatkaa Lippupallon SM-sarjassa voittamattomana

Indians pelasi päivän ainoan ottelunsa Oulun Northern Lightsia vastaan. Aluksi näytti että Inkkarit eivät ole heränneet otteluun. Oulu pääsi johtavaan asemaan puoliajalle mentäessä, mutta tämän jälkeen Inkkarien haparointi hyökkäyksessä loppu ja meni menojaan voittaen ottelun 27-14. 

Indianssin avainpelaajiin pelin toisella puoliskolla kuului Pauliina Nyyssönen tarkoilla liputuksilla ja hyökkäyksessä centterin paikalla tehdessään johtopisteet heti ensimmäisellä hyökkäysvuorolla Carola Lindholmin syötöstä. Indianssin juniorit Nelli Junkkari sekä Iida Tuviala ,joka palkittiin myös ottelun tsempparina aiheuttivat painetta Oulun pelinrakentajalle vuorotellen Maija Laukkasen kanssa, joka myös tärkeässä kenttäasemassa onnistui säkittämään oululaisten pelinrakentajan. 

Indians raivasi tiensä läpi runkosarjan puhtaalla pelillä finaaliin asti, joka pelataan Tampereen SM-viikolla sunnuntaina, 9.7. Klo 11:30 Kaupin Urheilupuistossa. Tervetuloa kannustamaan Indians Suomenmestareiksi, kun vastaan asettuu tuttu finaalivastustaja Oulu Northern Lights. 

Lue myös

Bowl

Fall For Flag -Bowl

Indians järjestää toisen turnauksen lokakuussa. Turnauspaikkana toimii SH-Areena (sisähalli, tekonurmi) lauantaina 21.10.2023. Ottelut pelataan 09:00 – 21:00 välisellä ajalla kahdella kentällä. Turnaukseen mahtuu kuusi (6)

Tervetuloa syksyn lippupallo ja lacrosse -treeneihin

Lippupallo on hauska ja vauhdikas kontaktiton 5vs5 joukkuelaji, jossa ei tarvitse erityisiä varusteita; ulkoliikuntavälineet, nappulakengät. Lippupallovyön saat treeneissä lainaan. Indians tarjoaa lippupalloa kaikenikäisille ja -tasoisille