Liity jäseneksi

Indians jatkaa Lippupallon SM-sarjassa voittamattomana

Indians pelasi päivän ainoan ottelunsa Oulun Northern Lightsia vastaan. Aluksi näytti että Inkkarit eivät ole heränneet otteluun. Oulu pääsi johtavaan asemaan puoliajalle mentäessä, mutta tämän jälkeen Inkkarien haparointi hyökkäyksessä loppu ja meni menojaan voittaen ottelun 27-14. 

Indianssin avainpelaajiin pelin toisella puoliskolla kuului Pauliina Nyyssönen tarkoilla liputuksilla ja hyökkäyksessä centterin paikalla tehdessään johtopisteet heti ensimmäisellä hyökkäysvuorolla Carola Lindholmin syötöstä. Indianssin juniorit Nelli Junkkari sekä Iida Tuviala ,joka palkittiin myös ottelun tsempparina aiheuttivat painetta Oulun pelinrakentajalle vuorotellen Maija Laukkasen kanssa, joka myös tärkeässä kenttäasemassa onnistui säkittämään oululaisten pelinrakentajan. 

Indians raivasi tiensä läpi runkosarjan puhtaalla pelillä finaaliin asti, joka pelataan Tampereen SM-viikolla sunnuntaina, 9.7. Klo 11:30 Kaupin Urheilupuistossa. Tervetuloa kannustamaan Indians Suomenmestareiksi, kun vastaan asettuu tuttu finaalivastustaja Oulu Northern Lights. 

Lue myös

Spring Bowl 2023

Kouvola Indians järjestää lauantaina 13.5. Lippupalloturnauksen Sarkolan kentällä klo 11:00 – 16:00. Mukaan mahtuu neljä naisten ja neljä miesten joukkuetta. Osallistuminen ei edellytä lajiliittojen pelaajalisenssiä.

Indians tarjoaa korkeakouluopiskelijoille ilmaisen lajikokeilun!!!

Korkeakouluopiskelija. Kokeile lippupalloa ilmaiseksi Lokakuun loppuun saakka! Tulemme esittäytymään Kouvolan Kampukselle tiistaina 13.9. Klo 10:30-12:30, jolloin luvassa on tarjous sekä Indiansilta että myös yhteistyökuntosaliltamme. Pienimuotoisessa