Liity jäseneksi

Indians jatkaa Lippupallon SM-sarjassa voittamattomana

Indians pelasi päivän ainoan ottelunsa Oulun Northern Lightsia vastaan. Aluksi näytti että Inkkarit eivät ole heränneet otteluun. Oulu pääsi johtavaan asemaan puoliajalle mentäessä, mutta tämän jälkeen Inkkarien haparointi hyökkäyksessä loppu ja meni menojaan voittaen ottelun 27-14. 

Indianssin avainpelaajiin pelin toisella puoliskolla kuului Pauliina Nyyssönen tarkoilla liputuksilla ja hyökkäyksessä centterin paikalla tehdessään johtopisteet heti ensimmäisellä hyökkäysvuorolla Carola Lindholmin syötöstä. Indianssin juniorit Nelli Junkkari sekä Iida Tuviala ,joka palkittiin myös ottelun tsempparina aiheuttivat painetta Oulun pelinrakentajalle vuorotellen Maija Laukkasen kanssa, joka myös tärkeässä kenttäasemassa onnistui säkittämään oululaisten pelinrakentajan. 

Indians raivasi tiensä läpi runkosarjan puhtaalla pelillä finaaliin asti, joka pelataan Tampereen SM-viikolla sunnuntaina, 9.7. Klo 11:30 Kaupin Urheilupuistossa. Tervetuloa kannustamaan Indians Suomenmestareiksi, kun vastaan asettuu tuttu finaalivastustaja Oulu Northern Lights. 

Lue myös

Flag Football

Kokeile Flägiä elokuussa!

Lippupallon ilmaiset kokeilupäivät aikuisille elokuussa!  Lippupallo on nopea, taktinen ja kontaktiton joukkuelaji. Siksi laji sopii kaikille, ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.  Pidämme avoimet harjoitukset uusille

Flag Football

Indians SM-pronssille

Salossa SM-viikolla pelatussa lippupallon lopputurnauksessa Indians nappasi pronssiset lätkät. Lopputurnaus pelattiin kolmen joukkueen kesken (Helsinki, Kouvola, Turku). Mestaruuden nappasi Helsinki finaaliottelun viimeisen minuutin maalilla. Ottelutulokset:Turku