Liity jäseneksi

Indians kohti lippupallon SM-finaalia

Helatorstain ensimmäinen ottelu pelattin aikaisemman kauden finalistien Oulu Northern Lightsin ja Kouvola Indians I joukkueen kesken. Indians onnistui pitämään Oulun alusta asti nollilla, mutta ei pisteitä Intiaaneillekaan helposti suotu. Puoliajalle mentiin vain kahden maalin johtoasemassa. Puolustuksessa Indianssin tutut pelaajat Jaana Kekki sekä Carola Lindholm keräilivät syötönkatkoja koko turnauksen ajan. Myös hyökkäyksessä tämä parivaljakko esitti varmaa osaamistaan. 

Indians II kartutti kokemusta debyyttiturnauksessaan, ja asetti Indians I :n tiukoille joukkueiden välisessä ottelussa puoliajalle asti. Nuoret intiaanit IIda Tuviala, Nelli Junkkari Sekä Miina Laukkanen ovat urheilijoita joista kuullaan vielä! 

Indians – Northern Lights 20-0 (12-0)
Northern Lights – Indians II 43-12 (27-0)
Indians II – Indians 14-52 (14-20)

Lue myös

Spring Bowl 2023

Kouvola Indians järjestää lauantaina 13.5. Lippupalloturnauksen Sarkolan kentällä klo 11:00 – 16:00. Mukaan mahtuu neljä naisten ja neljä miesten joukkuetta. Osallistuminen ei edellytä lajiliittojen pelaajalisenssiä.

Indians tarjoaa korkeakouluopiskelijoille ilmaisen lajikokeilun!!!

Korkeakouluopiskelija. Kokeile lippupalloa ilmaiseksi Lokakuun loppuun saakka! Tulemme esittäytymään Kouvolan Kampukselle tiistaina 13.9. Klo 10:30-12:30, jolloin luvassa on tarjous sekä Indiansilta että myös yhteistyökuntosaliltamme. Pienimuotoisessa