Liity jäseneksi

Indians kohti lippupallon SM-finaalia

Helatorstain ensimmäinen ottelu pelattin aikaisemman kauden finalistien Oulu Northern Lightsin ja Kouvola Indians I joukkueen kesken. Indians onnistui pitämään Oulun alusta asti nollilla, mutta ei pisteitä Intiaaneillekaan helposti suotu. Puoliajalle mentiin vain kahden maalin johtoasemassa. Puolustuksessa Indianssin tutut pelaajat Jaana Kekki sekä Carola Lindholm keräilivät syötönkatkoja koko turnauksen ajan. Myös hyökkäyksessä tämä parivaljakko esitti varmaa osaamistaan. 

Indians II kartutti kokemusta debyyttiturnauksessaan, ja asetti Indians I :n tiukoille joukkueiden välisessä ottelussa puoliajalle asti. Nuoret intiaanit IIda Tuviala, Nelli Junkkari Sekä Miina Laukkanen ovat urheilijoita joista kuullaan vielä! 

Indians – Northern Lights 20-0 (12-0)
Northern Lights – Indians II 43-12 (27-0)
Indians II – Indians 14-52 (14-20)

Lue myös

Bowl

Fall For Flag -Bowl

Indians järjestää toisen turnauksen lokakuussa. Turnauspaikkana toimii SH-Areena (sisähalli, tekonurmi) lauantaina 21.10.2023. Ottelut pelataan 09:00 – 21:00 välisellä ajalla kahdella kentällä. Turnaukseen mahtuu kuusi (6)

Tervetuloa syksyn lippupallo ja lacrosse -treeneihin

Lippupallo on hauska ja vauhdikas kontaktiton 5vs5 joukkuelaji, jossa ei tarvitse erityisiä varusteita; ulkoliikuntavälineet, nappulakengät. Lippupallovyön saat treeneissä lainaan. Indians tarjoaa lippupalloa kaikenikäisille ja -tasoisille