Liity jäseneksi

Indians aloitti lippupallokauden kahdella voitolla.

Indiansin avausturnauksessa nähty joukkue koostui uusien ja vanhojen pelaajien yhdistelmästä. Rookie Heli Konttori sai suuret saappaat täytettäväksi kun pelinrakentajien blitz-kauhu Satu Suninen ei
osallistunut turnaukseen. Konttori kuitenkin oli vähintään yhtä vikkelä jaloistaan ja pelinrakentajille ei ylimääräistä heittoaikaa suotu lainkaan.

Indians aloitti pelaamalla vanhaa finaalivastustaja Oulun Northern Lightsia vastaan. Vesisade muuttui hyytäväksi räntäsateeksi ottelun aikana joka hankaloitti molempien joukkueiden vahvaa heittopeliä. Indians kuitenki otti muutamia riskejä jotka olivat vaivan arvoisia. Vanhat konkarit Emilia Kemppi sekä Jaana Kekki eivät märästä säästä välittäneet vaan nappasivat Carola Lindholmin heitot tiukoistakin paikoista kiinni ja puolutuksen pitäessä oululaiset nollilla, ensimmäinen ottelu päättyi lukemin 18-0
kouvolalaisille.

Seuraavaan otteluun lumisade vain sakeni, ja vastaan asettui paikallisvastustaja Kotka Eagles. Eagles oli kerennyt tauollaan lämmitellä käsiä ennen ottelua joten pallot tarttuivat tarkasti heidän
laitahyökkääjiensä näppeihin. Centterinä lippupallokentille paluun tehnyt Maija Laukkanen oli tärkeässä roolissa ulottuvana pelaajana keskikentällä, johon Lindholmin oli helppoa pallo syöttää kerta toisensa jälkeen.Ottelu kuitenkin oli varsin vähämaalinen, ainoastaan yksi kouvolan hyökkäysvuoroista pääty Endzonelle asti. Tästä maalista ja lisäpisteestä vastasivat Lindholm ja Kemppi. Indiassin puolustus piti jälleen, kun tukimies duo Laukkanen ja Pauliina Nyyssönen pitivät huolen että Kotkalle
ei pisteitä suotu. Ottelu päättyi 8-0 kouvolalaisille ja Indians matkasi kotiin täydet sarjapisteet mukanaan. Seuraava GP-turnaus pelataan Kouvolassa Helatorstaina 25.5.

Lue myös

Spring Bowl 2023

Kouvola Indians järjestää lauantaina 13.5. Lippupalloturnauksen Sarkolan kentällä klo 11:00 – 16:00. Mukaan mahtuu neljä naisten ja neljä miesten joukkuetta. Osallistuminen ei edellytä lajiliittojen pelaajalisenssiä.

Indians tarjoaa korkeakouluopiskelijoille ilmaisen lajikokeilun!!!

Korkeakouluopiskelija. Kokeile lippupalloa ilmaiseksi Lokakuun loppuun saakka! Tulemme esittäytymään Kouvolan Kampukselle tiistaina 13.9. Klo 10:30-12:30, jolloin luvassa on tarjous sekä Indiansilta että myös yhteistyökuntosaliltamme. Pienimuotoisessa