Liity jäseneksi

Suomen Mestareille mainetta ja mammonaa

Kouvola on urheilukaupunki, ja kaupunki muistaa urheilijoitaan. Vuotuisessa palkitsemistilaisuudessa Indiansin naisten lippupallojoukkue palkittiin yhdessä KPL:n (A-pojat), Kouvolan Soutajien ja Kuusankosken ampujien kanssa joukkueina. Lisäksi joukkueista Kouvolan Kouvojen koripallon Suomen Mestaruus palkittiin vuoden urheilutekona Kouvolassa.

Naisten joukkuetta olivat edustamassa Satu Suninen, Laura Oikarinen, Carola Lindholm ja Jaana Kekki.

Indians naiset voittivat kaudella 2016 lippupallossa kaiken mahdollisen: 5vs5 SM-kultaa ja 4vs4 (Beach Flag) SM-kultaa. Kaudelle 2017 joukkue lähtee puolustamaan Suomen Mestaruutta tavoitteena kolmas perättäinen mestaruus. 

5vs5 joukkue:

Nelli Junkkari, Jaana Kekki, Emilia Kemppi, Carola Lindholm, Anni Lääti, Pauliina Nyyssönen, Laura Oikarinen, Satu Suninen

4vs4 joukkue:

Tiia Appelgren, Jaana kekki, Emilia Kemppi, Carola Lindholm, Anni Lääti, Satu Suninen

Lue myös

Bowl

Fall For Flag -Bowl

Indians järjestää toisen turnauksen lokakuussa. Turnauspaikkana toimii SH-Areena (sisähalli, tekonurmi) lauantaina 21.10.2023. Ottelut pelataan 09:00 – 21:00 välisellä ajalla kahdella kentällä. Turnaukseen mahtuu kuusi (6)

Tervetuloa syksyn lippupallo ja lacrosse -treeneihin

Lippupallo on hauska ja vauhdikas kontaktiton 5vs5 joukkuelaji, jossa ei tarvitse erityisiä varusteita; ulkoliikuntavälineet, nappulakengät. Lippupallovyön saat treeneissä lainaan. Indians tarjoaa lippupalloa kaikenikäisille ja -tasoisille