Liity jäseneksi

Suomen Mestareille mainetta ja mammonaa

Kouvola on urheilukaupunki, ja kaupunki muistaa urheilijoitaan. Vuotuisessa palkitsemistilaisuudessa Indiansin naisten lippupallojoukkue palkittiin yhdessä KPL:n (A-pojat), Kouvolan Soutajien ja Kuusankosken ampujien kanssa joukkueina. Lisäksi joukkueista Kouvolan Kouvojen koripallon Suomen Mestaruus palkittiin vuoden urheilutekona Kouvolassa.

Naisten joukkuetta olivat edustamassa Satu Suninen, Laura Oikarinen, Carola Lindholm ja Jaana Kekki.

Indians naiset voittivat kaudella 2016 lippupallossa kaiken mahdollisen: 5vs5 SM-kultaa ja 4vs4 (Beach Flag) SM-kultaa. Kaudelle 2017 joukkue lähtee puolustamaan Suomen Mestaruutta tavoitteena kolmas perättäinen mestaruus. 

5vs5 joukkue:

Nelli Junkkari, Jaana Kekki, Emilia Kemppi, Carola Lindholm, Anni Lääti, Pauliina Nyyssönen, Laura Oikarinen, Satu Suninen

4vs4 joukkue:

Tiia Appelgren, Jaana kekki, Emilia Kemppi, Carola Lindholm, Anni Lääti, Satu Suninen

Lue myös

Spring Bowl 2023

Kouvola Indians järjestää lauantaina 13.5. Lippupalloturnauksen Sarkolan kentällä klo 11:00 – 16:00. Mukaan mahtuu neljä naisten ja neljä miesten joukkuetta. Osallistuminen ei edellytä lajiliittojen pelaajalisenssiä.

Indians tarjoaa korkeakouluopiskelijoille ilmaisen lajikokeilun!!!

Korkeakouluopiskelija. Kokeile lippupalloa ilmaiseksi Lokakuun loppuun saakka! Tulemme esittäytymään Kouvolan Kampukselle tiistaina 13.9. Klo 10:30-12:30, jolloin luvassa on tarjous sekä Indiansilta että myös yhteistyökuntosaliltamme. Pienimuotoisessa