Liity jäseneksi

Indiansille Beach Flagin SM-kultaa

Jo useamman vuoden naisten lippupallon SM-sarjassa mainetta niittänyt Indiansin joukkue osallistui syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Helsingissä Hietanieman rannalla järjestettyyn Beach flagfootballin lopputurnaukseen. Turnauksessa pelattiin ensimmäistä kertaa naisten sarja, kun Indians ja paikallisvastustaja Kotka Eagles kohtasivat puolueettomalla maaperällä.

Indiansin joukkue koostui jo useamman mestaruuden tavallisen lippupallon SM-sarjassa voittaneista pelaajista. Useat yhteiset harjoitukset ja pelit näkyivätkin joukkueen otteissa, sillä pelaajat tunsivat joukkuekaverinsa ja heidän liikkeensä erinomaisesti. Joukkueen rutiini näkyi myös tulostaululla, kun erittäin heittopainotteinen Carola Lindholmin johtama inkkarihyökkäys takoi taululle ensimmäisellä jaksolla lukemat 0 – 21.

Toisella jaksolla kotkalaiset pääsivät paremmin pelin rytmiin kiinni ja antoivat kunnon haastetta kouvolalaisille. Indiansin avausjaksolla repimä johto oli kuitenkin lopulta tarpeeksi turvallinen, loppulukemat Hietaniemessä olivat 14 – 29 Indiansille. Hietaniemessä pelasi yhteensä 8 joukkuetta ja katsojiakin saapui paikalle mukavasti. Tunnelma tapahtumassa oli rento, eikä tuomareiden tarvinnut kovinkaan paljoa rangaistuksia jaella.

Indiansin ensimmäistä naisten beach flagin kultaa juhlinut joukkue: Carola Lindholm, Satu Suninen, Emilia Kemppi, Tia Appelgren, Jaana Kekki ja Anni Lääti.

Lue myös

Bowl

Fall For Flag -Bowl

Indians järjestää toisen turnauksen lokakuussa. Turnauspaikkana toimii SH-Areena (sisähalli, tekonurmi) lauantaina 21.10.2023. Ottelut pelataan 09:00 – 21:00 välisellä ajalla kahdella kentällä. Turnaukseen mahtuu kuusi (6)

Tervetuloa syksyn lippupallo ja lacrosse -treeneihin

Lippupallo on hauska ja vauhdikas kontaktiton 5vs5 joukkuelaji, jossa ei tarvitse erityisiä varusteita; ulkoliikuntavälineet, nappulakengät. Lippupallovyön saat treeneissä lainaan. Indians tarjoaa lippupalloa kaikenikäisille ja -tasoisille