Liity jäseneksi

Indians SM-pronssille

Salossa SM-viikolla pelatussa lippupallon lopputurnauksessa Indians nappasi pronssiset lätkät. Lopputurnaus pelattiin kolmen joukkueen kesken (Helsinki, Kouvola, Turku). Mestaruuden nappasi Helsinki finaaliottelun viimeisen minuutin maalilla.

Indiansin pronssijoukkueessa pelasivat: Emilia Kemppi, Carola Lindholm, Laura Karhu, Emma Lekander, Satu Suninen (alarivi) ja Tiia Haataja, Miina Laukkanen, Jaana Kekki, Hedvig Piacci, Anna Brolin (Ylärivi)

Ottelutulokset:
Turku – Kouvola 32 – 7
Helsinki – Turku 14 – 33
Kouvola – Helsinki 6 – 13

Loppuottelu:
Turku – Helsinki 12-14

Lue myös

Bowl

Fall For Flag -Bowl

Indians järjestää toisen turnauksen lokakuussa. Turnauspaikkana toimii SH-Areena (sisähalli, tekonurmi) lauantaina 21.10.2023. Ottelut pelataan 09:00 – 21:00 välisellä ajalla kahdella kentällä. Turnaukseen mahtuu kuusi (6)

Tervetuloa syksyn lippupallo ja lacrosse -treeneihin

Lippupallo on hauska ja vauhdikas kontaktiton 5vs5 joukkuelaji, jossa ei tarvitse erityisiä varusteita; ulkoliikuntavälineet, nappulakengät. Lippupallovyön saat treeneissä lainaan. Indians tarjoaa lippupalloa kaikenikäisille ja -tasoisille