Liity jäseneksi

Indians SM-pronssille

Salossa SM-viikolla pelatussa lippupallon lopputurnauksessa Indians nappasi pronssiset lätkät. Lopputurnaus pelattiin kolmen joukkueen kesken (Helsinki, Kouvola, Turku). Mestaruuden nappasi Helsinki finaaliottelun viimeisen minuutin maalilla.

Indiansin pronssijoukkueessa pelasivat: Emilia Kemppi, Carola Lindholm, Laura Karhu, Emma Lekander, Satu Suninen (alarivi) ja Tiia Haataja, Miina Laukkanen, Jaana Kekki, Hedvig Piacci, Anna Brolin (Ylärivi)

Ottelutulokset:
Turku – Kouvola 32 – 7
Helsinki – Turku 14 – 33
Kouvola – Helsinki 6 – 13

Loppuottelu:
Turku – Helsinki 12-14

Lue myös

Indians tarjoaa korkeakouluopiskelijoille ilmaisen lajikokeilun!!!

Korkeakouluopiskelija. Kokeile lippupalloa ilmaiseksi Lokakuun loppuun saakka! Tulemme esittäytymään Kouvolan Kampukselle tiistaina 13.9. Klo 10:30-12:30, jolloin luvassa on tarjous sekä Indiansilta että myös yhteistyökuntosaliltamme. Pienimuotoisessa

Flag Football

Kokeile Flägiä elokuussa!

Lippupallon ilmaiset kokeilupäivät aikuisille elokuussa!  Lippupallo on nopea, taktinen ja kontaktiton joukkuelaji. Siksi laji sopii kaikille, ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.  Pidämme avoimet harjoitukset uusille