Liity jäseneksi

Indians SM-pronssille

Salossa SM-viikolla pelatussa lippupallon lopputurnauksessa Indians nappasi pronssiset lätkät. Lopputurnaus pelattiin kolmen joukkueen kesken (Helsinki, Kouvola, Turku). Mestaruuden nappasi Helsinki finaaliottelun viimeisen minuutin maalilla.

Indiansin pronssijoukkueessa pelasivat: Emilia Kemppi, Carola Lindholm, Laura Karhu, Emma Lekander, Satu Suninen (alarivi) ja Tiia Haataja, Miina Laukkanen, Jaana Kekki, Hedvig Piacci, Anna Brolin (Ylärivi)

Ottelutulokset:
Turku – Kouvola 32 – 7
Helsinki – Turku 14 – 33
Kouvola – Helsinki 6 – 13

Loppuottelu:
Turku – Helsinki 12-14

Lue myös

Flag Football

Kokeile Flägiä elokuussa!

Lippupallon ilmaiset kokeilupäivät aikuisille elokuussa!  Lippupallo on nopea, taktinen ja kontaktiton joukkuelaji. Siksi laji sopii kaikille, ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.  Pidämme avoimet harjoitukset uusille

Flag Football

Indians SM-pronssille

Salossa SM-viikolla pelatussa lippupallon lopputurnauksessa Indians nappasi pronssiset lätkät. Lopputurnaus pelattiin kolmen joukkueen kesken (Helsinki, Kouvola, Turku). Mestaruuden nappasi Helsinki finaaliottelun viimeisen minuutin maalilla. Ottelutulokset:Turku