Liity jäseneksi

Indians tarjoaa korkeakouluopiskelijoille ilmaisen lajikokeilun!!!

Korkeakouluopiskelija. Kokeile lippupalloa ilmaiseksi Lokakuun loppuun saakka!

Tulemme esittäytymään Kouvolan Kampukselle tiistaina 13.9. Klo 10:30-12:30, jolloin luvassa on tarjous sekä Indiansilta että myös yhteistyökuntosaliltamme. Pienimuotoisessa kilpailussa sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi juomapullo ja oma pallo! Jaossa on myös haalarimerkkejä nopeimmille!

Edun saat näyttämällä opiskelijatodistuksen, Opiskelijakunta Kaakon voimassa olevan opiskelijakortin tai muun opiskelijakortin/tositteen opiskelusta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa eli Xamkissa!

Indians harjoittelee Syys-Lokakuussa Maanantaisin ja Keskiviikkoisin (säävaraus) Sarkolan kentällä (Tervalepäntie 1) klo 18:00-19:30. Mukaan pääset katsomalla My-Clubista seuraavat treenit, saapumalla paikalle randomisti tai laittamalla meille viestiä yläpalkin ”Ota Yhteyttä” linkin kautta.

Lue myös

Spring Bowl 2023

Kouvola Indians järjestää lauantaina 13.5. Lippupalloturnauksen Sarkolan kentällä klo 11:00 – 16:00. Mukaan mahtuu neljä naisten ja neljä miesten joukkuetta. Osallistuminen ei edellytä lajiliittojen pelaajalisenssiä.

Indians tarjoaa korkeakouluopiskelijoille ilmaisen lajikokeilun!!!

Korkeakouluopiskelija. Kokeile lippupalloa ilmaiseksi Lokakuun loppuun saakka! Tulemme esittäytymään Kouvolan Kampukselle tiistaina 13.9. Klo 10:30-12:30, jolloin luvassa on tarjous sekä Indiansilta että myös yhteistyökuntosaliltamme. Pienimuotoisessa