Uutinen

Ruotsin Flagi sarja käyntiin

01.08.2019 16:30:31

Päivän ensimmäinen vastustaja oli Djurgården IF. Pituusylivoima oli huomattava eikä Indians onnistunut pidättelemään Ruotsin maajoukkuekaksikon menoa. Oma hyökkäys haki uomiaan ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisella Indians pääsi jo mallikkaasti etenemään ja pisteiden makuun. Lopputulos 48-20 Djurgårdenille.

Tosen ottelun Indians pelasi heti perään Eskilstuna Sharksia vastaan. Ensimmäisen puoliajan näytti siltä ettei kone käynnisty uudelleen helteisessä lauantai-iltapäivässä ja Sharks siirtyikin nopeasti selvähköön johtoon. Toisella puoliajalla Indians intoutu taistelemaan voitosta ja viimeisellä minuutilla oli jaardin päässä maalista tilanteessa 39-33. Eskilstunan puolustus kesti ja tämä jäi myös lopputulokseksi.

Päivän kolmas ottelu alkoi iltapäivällä neljältä. Helteinen päivä oli tehnyt tehtävänsä eikä Indians enää yltynyt taistelemaan otteluvoitosta. Turnausemäntä Arlanda Jets vei voiton lukemin 7-57.

Indians matkustaa seuraavalle ottelukierrokselle jo lauantaina 3.8. Lidingössä pelataan sunnuntaina seuraavat ottelut:
 

Eskilstuna Sharks - Arlanda Jets
Kouvola Indians - Djurgårdens IF AF
Kouvola Indians - Eskilstuna Sharks
Arlanda Jets - Djurgårdens IF AF
Eskilstuna Sharks - Djurgårdens IF AF
Arlanda Jets - Kouvola  Indians

Ottelu alkaa sunnuntaina 9:00 Suomen aikaa. Suomen pelit 11:15, 12:30 ja 16:00. Joukkue palaa Suomeen maanantai aamuna.

Indiansin päävalmentaja Mika Lindholm kommentoi ensimmäistä Ruotsin turnausta näin: "Taidettiin alussa vähän liikaa kunnioittaa vastustajaa. Joukkueena tarjosimme kaikille peliaikaa, sillä tuloksilla ei sinänsä ole meille merkitystä, koska ainakaan tänä vuonna emme saa osallistua Ruotsin lopputurnaukseen.

Matkana reissu oli varmasti opettavainen kaikille, ja seuraaviin otteluihin Lidingössä olemme varmastikin joukkueena paremmin valmistautuneita. Varsinkin viikonlopun helle söi osan joukkueen tehoista. Lisäksi Jaana Kekki pelasi ottelut loukkaantuneena eikä päässyt esittämään parastaan.

Pelinrakentajina vuorottelivat Lindholm ja Hellsten ja ensi viikonloppuna mennään toisin päin, tämä oli sovittu jo ennen matkalle lähtöä, haluamme antaa molemmille yhtäpaljon pelikokemusta."

Ruotsin flagisivut
Kuvia ottelusta:
Djurgården-Indians
Eskilstona-Indians
Indians-Arlanda

Lidingö turnaus