Uutinen

Indians pelaa Ruotsin mestaruussarjaa

28.04.2019 23:21:15

Indiansin Flagin naisten joukkue halusi kesälle lisää pelejä, ja katseet käännettiin Ruotsin suuntaan tammikuussa. Ruotsissa Flagin sarjat pyörivät kesällä, jolloin perinteisesti Suomessa on ollut vaikea saada joukkueita turnauksiin, pelaajien pääsääntöisesti keskittyessä kesän amerikkalaisen jalkapallon sarjoihin.

Hakemukset tehtiin molempien maiden liitoille jotka sen hyväksyivät hallitusten kokouksissaan. Tosin Ruotsin päätös sallii Indiansin pelaamisen ainoastaan runkosarjan peleissä, eli varsinaista Ruotsin mestaruutta ei voi voittaa.

Peliviikonloput ovat 26.-28.7, 23.-25.8. ja 13.-15.9. Alustavan suunnitelman mukaan joukkue matkustaa Ruotsiin Turusta ja palaa takaisin pelipäivän iltalautalla tai tarvittaessa lentämällä.

Ruotsissa osallistuvat joukkueet pelaavat sarjan, ja sarjan ottelut pelataan em. viikonloppuina. Ennakkotietojen mukaan pelit pelataan Eskilstonassa, Tukholmassa ja Upsalassa.

Joukkueen harjoittelu sisältää toukokuusta alkaen kahdet lajiharjoitukset ja saliharjoittelua yhteistyössä EasyFit Kouvolan kanssa.

Tia Haataja WR/DB
Pauliina Kakkori LB/WR
Jaana Kekki WR/DB
Sonja Kirmanen C/LB
Emma Lekander WR/R
Carola Lindholm QB
Niina Motturi LB
Satu Suninen WR/LB