Uutinen

Talvisarja käynnistyy Fall Flag Bowlilla

13.10.2018 08:21:36

Niina MotturiLippupallon GP-sarja käynnistyy viikonpäästä lauantaina. Kouvolassa järjestettävä Fall Flag Bowl kerää viimevuoden mitalikolmikon mittelemään paremmuudesta. Päivän aikana Jaana Kekkipelataan kuusi peliä. Uuden järjestelmän mukaisesti erillisä turnausfinaaleita ei enää pelata, vaan GP-pisteet jaetaan turnaustaulukon perusteella.

Indians lähtee kauteen hyvistä lähtökohdista. Maajoukkuepelaajat Jaana Kekki, Tia Haataja ja Satu Suninen muodostavat hyökkäyksen syömähampaat. Pelinrakentajana toimii Laura Koivusaari Carola Lindholmin parannellessa vielä polvivammaa. Hyökkäyksestä tuttu nimi Emilia Kemppi vaihtoi tälle kaudelle seuraa ja jatkaa menestyksekästä uraansa Mikkeli Bouncersissa.

Kesän aikana Indians on vahvistunut lippupallon osalta, kun joukkueeseen liittyvät tuulennopea blitzaaja Elina Kirssi ja ulottuva centteri Sonja Kirmanen. Emma Lekander on myös tuulennopea laitahyökkääjä sekä oiva puolustuksen luuta. Lisäksi Miina Laukkanen on kehittynyt kesän aikana valtaisin askelin. Niina Motturi nousee myös lippupallojoukkueeseen ja vahvistaa blitz/tukimies osastoa. Indiansin Savon vahvistukset Pauliina Nyyssönen ja Marjaana Turunen ovat edelleen vahvassa pelikunnossa.

Lauantaina 20.10. Kouvolassa Sarkolan kentällä pelattava turnaus käynnistyy 11:00 kahdella ottelulla; Indians-Bouncers ja Wolverines-Roosters. Päivän viimeiset ottelut alkaa klo 14:00.