Uutinen

Indians Ladies kuulumisia

18.04.2018 16:54:08

Osa pelaajista on päässyt jo pelaamisen makuun farmisopimuksen kautta yhteisleireillä Helsinki Roostersin kanssa, sekä huhtikuun alussa  osa naisista käväisi kentällä harjoitusottelussa Lohja Lionessesia vastaan, jossa pelituntemaa oli hakemassa Sini Immonen, Carola Lindholm, Sonja Kirmanen, Niina Motturi ja Sari Porvari (kuvassa). Tulevana viikonloppuna Helsingin Velodromilla pelataan myös Diamond Bowl, jossa myös pelaavat Indiansin Carola Lindholm, Sonja Kirmanen sekä Niina Motturi. 

Haastattelimme  paria pelaajaa, miten mennyt offseason on kulunut ja millä mietteillä lähdetään kohti tulevaa kautta 2-divisioonassa.

Ensimmäisenä joukkueen nuorimmasta päästä, vaikkakin myös yksi kokeneimmista, puolustuksen Sonja Kirmanen odottaa innolla tulevaa kautta : 

-Hyvällä mielellä, tulevan viikonlopun Diamond Bowl-turnaus Roostersin väreissä jännittää, mutta odotukset ovat kovat tulevasta viikonlopusta kuin tulevasta kaudestakin, voittoja lähdetään hakemaan! 

Myös saimme joukkueen rookielta, Sini Immoselta mietteitä tulevasta kaudesta

Kauden lähestyminen jännittää ja innostaa yhtä paljon! On tosi siistiä päästä pelaamaan oman joukkueen kanssa kunnolla! Roostersin kanssa Lohjan harjoitusmatsissa sai hyvää pelikokemusta ja samalla sen ensimmäisen pelin jännityksen pois alta. 

Kausi kolkuttelee ovella, mutta vielä kerkeät mukaan kesällä rymistelemään! Indians Ladies pitää vielä kokeilupäivän 5.5 Indians Spring Bowl- turnauksen yhteydessä, Lisää tietoa tulossa piakkoin joten ota haltuun Kouvola Indians Instagram sekä Facebook !