Uutinen

Spring Bowl I käynnistää junioreiden kauden Kouvolassa

25.03.2018 17:22:00

Indians järjestää lasten ja nuorten turnauksen Kouvolassa Vappuviikolla 5.5. Spring Bowl nimeä kantava turnaus on suunniteltu jokavuotiseksi turnaukseksi antajen joukkueille mahdollisuuden hioa tulevan pelikauden kuvioita kuntoon ennen varsinaista pelikautta. Kouvolassa pelataan turnaus ikäluokissa U9-U15.

Turnauksessa kullekin joukkueelle tulee kaksi ottelua. Paremmuudet ratkaistaa pelien jälkeen hyökkäyskilpailuilla, samoin tasatilanteissa alkusarjan pelit pelataan käyttäen hyväksi jatkoaikaa seuraavasti tai jos kaksi tai useampi joukkue on tasapisteissä alkusarjan jälkeen:

Alkusarjassa varsinaisen peliajan ollessa tasan, joukkueet pelaavat lisäpisteyrityksen vuorotellen 3yds linjalta niin kauan kuin paremmuus selviää. Puolustavan joukkueen ottaessa syötönkatkon ja palauttaessa sen maaliin, ei tasoittavaa yritystä enää pelata.

Sijoitukset ratkaistaan hyökkäyskilpailulla, niin että kolikonheiton voittanut joukkue aloittaa hyökkäysvuoron puolesta kentästä. Jos ensimmäiset hyökkäysvuorot ei tuo ratkaisua joukkueiden välille, jatketaan sen jälkeen lisäpisteyrityksillä. Näissäkin puolustuksen onnistuttua pisteiden teossa ei tasoittavaa hyökkäysvuoroa enää pelata.

Hyökkäyskilpailuidea odottaa vielä SAJL:n nuorisovaliokunnan päätöksen varmistumista.

Turnausinfo löytyy junioreiden sivuilta kohdasta: Spring Bowl (Klikkaa tästä)