Uutinen

Connor Zahariev tuo lisää potkua Indiansin takakentälle

18.06.2016 13:22:44

Kulmapuolustajana sekä tukimiehenä puolustuksessa pelaava Zahariev tuo leveyttä Indiansin puolustukseen. Kentän ulkopuolella rauhallinen Zahariev on jo muutamassa päivässä sopeutunut loistavasti joukkueeseen niin pelikentällä kuin pukukopissa.

”Ihmiset ovat täällä mukavia ja sääkin on ollut hieno. Joukkueemme on lupaavan oloinen ja pelimme paranee varmasti kauden mittaan, meidän täytyy kuitenkin tehdä entistä paremmin töitä harjoituksissa”, Zahariev sanoo.

21- vuotias brittiläisbulgarialainen Connor pelasi ennen Suomeen saapumistaan Stirling Clansmenin riveissä, samaisesta joukkueesta Indiansin riveihin saapui myös pelinrakentaja Dutch Stephenson. Clansmenin väreissä Zahariev voitti vuonna 2014 myös mestaruuden.

181 senttinen ja 82 kiloinen Zahariev on jo parissa ensimmäisessä harjoituksessa näyttänyt olevansa pelimies jolta löytyy nopeutta ja peliälyä. Indiansissa Zahariev tulee mahdollisesti esiintymään myös hyökkäyksessä laitahyökkääjänä.

”Vahvuuksiani pelaajana ovat ehdottomasti aggressiivinen pelityylini ja taklaaminen".

Connorin ja muut inkkarit voit nähdä pelaamassa sunnuntaina 5.6 Kuusankoskella, kun Indiansin vieraaksi saapuu Hämeenlinna Huskies.