Ennakko

Kotiottelut jatkuvat Hämeenlinnaa vastaan

02.06.2016 09:44:45

Miesten 1. divisioonan toisen viikon ottelussa Kuusankoskella kohtaavat kotijoukkue Indians ja viime kauden Spagettimaljassa tappion kokenut Hämeenlinna Huskies. Molemmat joukkueet jahtaavat kauden avausvoittoaan.

Kotijoukkue Indians koki avausottelussaan melko suurinumeroisen tappion, kun Jyväskylän Jaguaarit varasti sarjapisteet Kuusankosken nurmelta lukemin 20-49. Kapealla kokoonpanolla ensimmäisessä ottelussa pelannut inkkariryhmä saa tulevaan otteluun jalkeille laajemman ja varmasti näytönhaluisen ryhmän. Indians jaksoi Jaguaareja vastaan taistella kolmen neljänneksen ajan, mutta Huskiesia vastaan täytyy bensaa riittää koko ottelun ajaksi. Pelinrakentaja Dutch Stephenson alkoi ensimmäisen ottelun vanhetessa saada ajoituksia kuntoon laitahyökkääjiensä kanssa ja tulevassa ottelussa nähdään mahdollisesti paremmin soljuva ja moniulotteisempi Indians-hyökkäys.

”Juoksupelimme täytyy toimia paremmin ja tuottaa enemmän etenemistä”, Stephenson toteaa, ”lisäksi meidän täytyy saada muutama onnistuminen enemmän heittopeleissä”, pelinrakentaja jatkaa.

”Hyvin samoilla eväillä lähdemme tähän otteluun kuin avausotteluummekin, täytyy vain toteuttaa paremmin asioita”, Indiansin hyökkäyksen koordinaattori Niklas Joki kertoo.

”Vastus on ennakkoon ehkä hiukan kovempi kuin edellisessä pelissä, joten meidänkin on parannettava peliämme. Saamme hieman enemmän pelaajia kokoonpanoon, joka on tärkeä asia tähän otteluun”, Joki jatkaa.

Ilman pelinrakentajaansa Stan Bedwelliä pelannut Huskies kärsi avausviikolla tappion Helsinki Wolverinesille lukemin 28 – 7. Kuusankoskelle saapuu varmasti sisuuntunut ja motivoitunut hämeenlinnalaisjoukkue. Huskies haluaa varmasti saada hyökkäyksensä toimimaan paremmin kuin avausottelussa, jossa ainoasta maalisuorituksesta vastasi Xavier Ajuwon. Ajuwon esitti avausottelussa muutamia muitakin kovia suorituksia ja hän tulee varmasti olemaan liukas pideltävä Indiansin puolustukselle.

Indians – Huskies Kuusankoskella 5.6 kello 17.00

Indians epävarmat:

Henri Kauhanen

Eero Vaija

Joonas Koivisto

Juuso Siiskonen

 

Poissa:

Hermanni Pentti

Troy Rice

Jaakko Happo