Raportti

Turpaan tuli

06.06.2018 07:54:28

Indians heräsi taistelemaan sarjapisteistä vasta kun peli oli käytännössä jo ohi. Indians sai loistostartin otteluun kun Peter Loughran onnistui peittämään aloituspotkun syvälläHenkilön Kouvola Indians kuva. UNC:n päädyssä. Ja heti ensimmäisellä yrityksellä Loughran löysi itsensä hölmistyneen UNC:n maalialueelta, mutta peli vedettiin rangaistuksen, joita Indians keräsi huolestuttavat 13 kappaletta ja 137 jaardia, takia takaisin. Lopulta hyvin alkanut peli päättyi heti alussa niin tutusti tehottomuuteen.

UNC sai pelivälineen Indiansin yrityksen jälkeen ja kuljetti näytöstyyliin pelivälineen kenttäpäätyyn asti. Tämän jälkeen ensimmäisellä neljänneksellä Indians pääsi hyökkäämään kahdesti ja molemmat päätyivät kolmen yrityksen jälkeen lentopotkuun. Toinen lentopotku tosin päätyi omaan maaliin. Välissä UNC tekaisi kaksi TeeDeetä ja niinpä ensimmäisen neljänneksen jälkeen tilanne 0-21 ja yleisö pääsi nauttimaan ilmaista kahvia.

Toisella neljänneksellä puntit tasoittuivat kun UNC:n kahta maalia vastaan Indians onnistui myös kahdesti. Lohtu oli pieni sillä puoliajalle mentiin lukemissa 14-34. Toisella puoliajalla Indias onnistui vielä kertaalleen maalinteossa kun UNC teki kaksi, loppulukemat siis 22-49 ja sarjapisteet sarjanousijalle joka taisteli voiton todella pienellä miehistöllä.

Seuraavaksi Indians kohtaa ECG:n sunnuntaina Myllypurossa Helsingissä.

Tilastot
Video
Valokuvat Veli-Pekka Pulkkinen
Valokuvat Lasse Karjalainen