Uutinen

Magee Indiansin hyökkäyksen linjaan

21.04.2018 09:08:04

Jonathan Magee (187cm/116kg, 26v) tuo leveyttä Indiansin linjapelaamiseen. Viimekaudella kahta ensimmäistä peliä lukuunottamatta pelaajia kierrätettiin tällä pelin osa-alueella hyökkäyksestä puolustukseen vesipullon kautta, tälle kaudelle Kouvolassa haluttiin varmistua siitä että isoja miehiä päästään riittävästi kierrättämään ja että harjoituksissa pelaajat pääsevät kehittämään juuri omaa osaamistaan.

Jonathan aloittei jenkkifudiksen 2012, kun Johnyn ystävä oli Seahawk fani ja kaverukset etsivät paikallisen joukkueen jonka Try Outeille he suuntasivat.

Pelissä on niin paljon mistä pidän. Joukkueen pelaajien täytyy tehdä kaikkensa voiton eteen riippumatta pelipaikasta tai roolista.
 

Magee näkee oman roolinsa joukkueessa tärkeänä. Omat parhaat puolet tulevat esiin rauhallisuutena ja ohjaa joukkuetta pysymään keskittymään pelaamiseen.

 

 

 

 

 

 

On tietysti hauskaa pelata, mutta lopulta pelaamisessa on päämäränä voittaa joukkueena ja tähän pystyn mielestäni vaikuttamaan mentaalipuolella. Olen myös "tekninen" pelaaja, haluan opiskella pelipaikkaani sekä vastustajaani ja valmistua heidän liikkeisiinsä ennakolta videolla, jotta voin voittaa heidät omalla tekniikoillani.

Magee tykkää rentoutua ennen pelejä ja keskittyä tulevaan taistoon kentällä.

Johny on pelannut tähän asti paikallisessa Craigavon Cowboys -joukkueessa, pari peliä uran varrelta on jäänyt erityisesti muistiin:

Ensimmäinen otteluni Knightsia vastaan, pelasin takapuolustajana parhaan ystäväni kanssa. Totaalisesti dominoimme peliä ja molemmat teimme yhden syötönkatkon. Toinen mieleenpainunut ottelu on viime vuoden finaali, itseasiassa minun ensimmäinen finaali koskaan. Pelasimme isolla stadionilla, tunnelma oli eeppinen ja todellakin jotain mitä kannattaa runkosarjan otteluissa tavoitella.

 

Pelin jälkeen Johnny Magee chillailee joukkueen kanssa, syö hyvin ja rentoutuu jutellen pelistä ja pitää muutenkin hauskaa. Lempiruokana Johnny mainitsee pitsan, pastan, leivän ja jäätelön. Johnny haluaisi olla kuin Marshwn Lynch (Keskushyökkääjä NFL); rento asenne ja armoton kone kentällä. Hyökkäyksen linjapelaajista Magee luo katseen Duane Brownin ja Zack Martinin suuntaan.

Johnny Magee sosiaalisessa mediassa