Uutinen

Indians järjestää jenkkifudiksen alkeiskurssin

28.05.2016 12:46:10

Kohderyhmänä U13 eli 13-vuotiaat ja nuoremmat. Kurssia pidetään Kouvolassa, Kuusankoskella ja Myllykoskella kuukauden ajan.

Amerikkalainen jalkapallo on monipuolinen urheilulaji, joka sisältää taktisia kuvioita ja fyysistä kontaktia. Se on todellista ruohokenttien shakkia ja vauhdikasta rymistelyä. Jenkkifutis tarjoaa sekä fyysisiä että älyllisiä haasteita niin kasvaville lapsille ja nuorille, tytöille ja pojille.

Amerikkalainen jalkapallo on joukkuepeli, jossa jokaisen yksilön panos omalla osa-alueellaan muodostaa kokonaisuuden. Eri pelipaikat vaativat pelaajilta erilaisia ominaisuuksia, laji sopii yhtä lailla pienelle ja vikkelälle kuin isolle ja voimakkaallekin pelaajalle. Jokaiselle löytyy sopiva rooli ja taatusti paljon peliaikaa, vaihtopenkillä ei kesällä tarvitse aikaa viettää!!!

Etsimme jatkuvasti uusia harrastajia juniorijoukkueisiimme. Laji on vahvassa kasvussa ja myös meillä Kouvolassa lajin pariin tulee uusia harrastajia viikottain. Laadukas valmennus ja edullinen harrastamisen hinta toteutuu Indiansin toiminnassa, sillä alle 13-vuotiaat harrastavat alle 50€/kk, sisältäen lajissa tarvittavat varusteet. Lisäksi lajiliittomme Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto tarjoaa alle 12-vuotiaille harrastaa jenkkifudista minkä tahansa lajin lisenssillä, esim. jos lapsi pelaa talvella koripalloa, samalla lisenssillä voi jatkaa kesällä jenkkifudista.

Liity heimoomme nyt! Järjestämme alle 13-vuotiaille harrastajille alkeiskurssi alkaen 16.5. seuraavasti (kurssilaiset osallistuvat 1-3:n tapahtumaan viikossa:

Tiistaisin klo 16:00 Kouvolassa

Keskiviikkoisin klo 16:00 Myllykoskella

Torstaisin klo 16:00 Kuusankoskella

Ilmoittaudu mukaan soittamalla tai sähköpostilla: 0400 264 604 (Asu) / indians.juniorit@kouvolaindians.com. Ryhmien minimikoko on kuusi harrastajaa.

Alkeiskurssi kestää neljä viikkoa (16.5.-9.6.) ja sen hinta on 49€ joka maksetaan ensimmäisellä harjoituskerralla. Kurssin jälkeen voi jatkaa harrastamista Indiansin jenkkifudis tai lippupallon ryhmissä.