Uutinen

Chris Winrow johdatti joukkueensa I-divisioonan voittoon neljällä TD:llä 2017

08.04.2018 08:15:59

24-vuotias Chris Winrow tuo syvyyttä Indiansin takakentille. 180cm/88kg Winrow pelaa hyökkäyksessä laitahyökkääjän ja keskushyökkääjän tontilla sekä tarvittaessa puolustuksessa kulmapuolustajana.

Englantilaisen Winrowin pelaajaura alkoi 18-vuotiaana, kun normi-fudis alkoi leipäännyttää. Chris on koko ikänsä ollut kiinnostunut NFL:stä ja amerikkalaisesta jalkapallosta ja Madden on ollut hänen suosikkipelinsä aina.

2012 Winrow päätti siis kokeilla jefua, ja kokeilupaikaksi valikoitui Leedsin Try Outit. Lajirakkaus syntyi ensi kosketuksesta ja siitä lähtien Chrisin tavoite on ollut oman itsensä kehittäminen amerikkalaisessa jalkapallossa.

Jenkkifudiksessa Chrisiä viehättää kilpailu ja voittamisesta saatava euforia. Pelissä Chrisiä viehättää myös sen monipuolisuus; joukkueessa pitää olla hyvin erilaisia ja eritaitoisia pelaajia. Heidän nivouttamisensa yhteen tarvitsee aikaa ja harjoituksia. Chris nauttii jokaisesta hetkestä mikä tarvitaan menestyksen eteen jenkkifudiksessa.

"Kun olet kentällä, mikään muu ei merkitse mitään - on vain sinä ja joukkueesi taistelemassa"

Omiksi vahvuuksikseen Winrow kuvailee oman tietämyksensä pelistä ja pelin ymmärtämisen.

"Luen peliä nopeasti ja teen ratkaisuja parantaakseni omaani ja joukkueen mahdollisuksia. Olen myös hyvä juoksemaan kuvioita. Pystyn lukemaan puolustusta ja löytämään sieltä heikot kohdat ja näin mahdollisuudet isoihin peleihin kasvavat".

Chris valmistautuu peleihin tutulla kaavalla: rentoutumista ja lepoa.

"Käyn myös vastustajan pelifilmejä läpi sekä katselen suosikkipelaajieni High Light filmejä NFL:stä saadakseni kunnolla pelimoodin päälle"

Winrowin jenkkifudisuran huipentuma oli viime kauden I-divisoonan loppuottelu, jossa Chris täräytti juosten neljä TeeDeetä ja 200jaardia. Beckett voitti loppuottelun lukemin 28-7 ja nousi Ison-Britannian pääsarjaan. Winrow luonnollisesti palkittiin ottelun MVP:nä

Chrisin pelaajauran joukkueet tähän asti:

  • Leeds Beckett Carnegie
  • Yorkshire Rams
  • Leeds Bobcats
  • Great Britain’s men’s Flag Football team
  • Sheffield Giants Flag Football Team 

Chris Winrow sosiaalisessa mediassa

 

hire Rams, Leeds Bobcats, Great Britain’s men’s Flag Football team, Sheffield Giants Flag Football Team 

My most memorable game: my most memorable game so far in my football career was the Division 1 national championship game in 2017. Leeds Beckett won the game 28-7, I scored 4 rushing touchdowns, and had over 200yards rushing. I also won game MVP and the team was promoted to the Premiership.