Raportti

Indians Ladies vahva kotonaan

21.07.2017 12:36:34

Indians Ladies hyökkäys oli liekeissä viime torstaina. Pistesuorituksista vastasi Jaana Kekki kahdella kiinniotollla  Carola Lindholmin heitoista ja yhdellä juoksu maalilla. Hyökkäyksen linja piti tiukemmissakin paikoissa, kun Laura Ala-Krekoka, Maija Laukkanen sekä Sonja Kirmanen pitivät huolen että pelinrakentaja Lindholm ja pallonkantaja Laura Oikarinen saavat toteuttaa hyökkäyskuvioitaan. 

Puolustuksessa Niina Motturi linjassa aiheutti päänvaivaa vastustajan pelinrakentajalle sekä Sonja Kirmanen piti huolen että hänen puoleltaan ei palloa kuljetettu. 

Ottelu oli viimeisille minuuteille tasainen, Wolves pääsi useasti Redzonelle asti, kuitenkin pistesuoritukset jäivät kahteen maaliin ja lisäpisteeseen.

 

Seuraavaksi Indians kohtaa kotonaan Kotkan Eaglesin joten luvassa on tiukka paikalliskamppailu kumpi on Kymenlaakson kuningatar.

Indians on tähän mennessä voittanut kaikki koti-ottelunsa, ja on myös kiinni pudotuspelipaikassa. Voitto Eaglesille sunnuntaina on elintärkeä, jos he mielivät pudotuspeleihin.

Ottelussa kannattaa kouvolalaisista seurata:

#1 Heli Konttori, joka palaa loukkaantumisen jälkeen pelikentille. Lindholmin varma kohde myös lippupallossa. 

#22 Jaana Kekki, vaarallinen hyökkäyksen ja puolustuksen takakentällä. Indians voi myös yllättää ja laittaa Kekin pelinrakentajaksi

#55 Sonja Kirmanen, ulottuva pelaaja ja nuoresta iästään huolimatta kentän kovin taklaaja

Tule seuraamaan ja kannustamaan Ladies voittoon sunnuntaina klo 15 tutulle Kuusankosken Stadionille. Jenkkifutis on parasta paikan päällä !