Ennakko

Indians Ladies kohtaa kotonaan Wolvesin

12.07.2017 13:24:18

Indians Ladies kärsi kirvelevän tappion menneenä sunnuntaina Lohjalla. Pelin alussa Ladiesin heittopeli rullasi, mutta ikävien loukkaantumisten takia hyökkäyksen pelikirja jäi juoksupainotteiseksi, jonka leijonanaaraat onnistuivat pysäyttämään aloituslinjaan kerta toisensa jälkeen. Sarjapisteet jäivät Lohjalle luvuin 40-0. 

Indians kuitenkin kohtaa jo torstai-iltana Joensuun Wolvesin. Sarjataulukossa joukkueet ovat peräkkäin, sekä joukkueiden rosteritkin ovat molemmilla yhtä kapeita. Tiedossa voisi yleiskatsaukselta olla luvassa tiukka taistelu sarjapisteistä. 

Indianssin hyökkäyspelaaminen on ollut vaihtelevasti juoksu tai heittopainotteista. Pienen rosterin takia loukkaantumiset ovat vaikuttaneet inkkarien pelivalintoihin. Tulevaan otteluun näyttäisi kuitenkin olevan jokainen pelaaja pukeissa, joten odotettavissa on tasaista heiton ja juoksun yhdistämistä. Indiansin hyökkäyksessä seurattakoon lippupallostakin tuttu tutkapari LIndholm-Kekki. Jos tällä kaksikolla on hyvä päivä, tulee Wolvesille hankaluuksia pitää tämä kaksikko aisoissa. Indians pystyy myös turvautumaan juoksupeliin, sillä Laura Oikarinen kykenee raivaamaan tiensä tarvittaessa aina uusiin yrityksiin. 

Puolustuksesta mainittakoon nuori pelaaja Sonja Kirmanen, jonka kovat taklaukset saavat vastustajan pallonkantajat vapisemaan. Myös konkari Maija Laukkanen on varmojen taklaustensa kanssa puolustuksen avainpelaajia. Myös joukkueen tuorein pelaaja Tanja Teitto näytti osaamistaan edellisessä ottelussa nappaamalla näyttävän syötönkatkon, eli inkkariheimon takakenttä on hyvin vartioitu Wolvesin heittopeleiltä. 

 

Tule seuraamaan ottelua Kuusankosken Stadionille 13.7. klo 18:30. Liput 4€. Kahvio paikalla!