Raportti

Intiaanit jäivät kuopiolaisten jalkoihin

11.07.2017 14:59:49

Indiansin edustusjoukkue on edelleen vailla avausvoittoa, sillä Kuopion Steelers meni menojaan kotiottelussa menneenä lauantaina. Indians ei saanut hyökkäystään kulkemaan pelin aikana Indians pelasi varsin juoksupainotteisesti, pallon kantajana nähtiin useaan otteeseen Chris Little Junior vuorotellen Ilkka Jämsän kanssa. Indianssin hyökkäyksen takkuisuudesta kertovat myös edetyt jaardit, yli kolmen sadan jaardin erolla kuopiolaisiin. (IND 213 / STE 560) 

Steelers meni jo ensimmäisellä neljänneksellä menojaan, kun kouvolalaisille tuttu jokapaikan mies Charles Wort kuljetti pallon maaliin. Ensimmäisellä neljänneksellä onnistuivat myös Steelersin heittopelit, Seth Petersin heittäessä ensimmäisellä neljänneksellä vielä kaksi TD:tä. Toinen neljännes oli myös täynnä Steelersin ilmasirkusta ja Peters heittikin ennen puoliajalle siirtymistä vielä toiset kaksi maalia. Indians onnistui muutamaan otteeseen etenemään lähelle maalialuetta, pisteitä kuitenkaan taululle ei onnistuttu tekemään. Jämsän ja Littlen juostessa palloa kohti maalia, pelinrakentaja Gates satunnaisesti myös tavoitteli laitahyökkääjiä, joista eniten kiinniottaja nappasi Chris Green. 

Kolmas neljännes Indianssille näytti vähintäänkin lupaavalta. Wortin juoksumaalin jälkeen, Indians onnistui kuljettamaan palloa ja pääsi aina maalialueelle asti Chris Littlen johdattamana. Viimeiselle neljännekselle siirtyessä kuitenkin Kuopiolaiset jatkoivat maalintekoja, ja saivat pidäteltyä Intiaanit kaukana omasta maali-alueestaan. Loppulukemiksi Steelers takoi taululle 7-56.

 

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Indianssin pallonkantaja Ilkka Jämsä sekä Steelersin laitahyökkääjä Johannes Jauhiainen. 

Tulevana lauantaina Indians kohtaa Jyväskylän Jaguaarit. Joukkueiden edellinen kamppailu oli tasainen, mutta tulevaan otteluun Jyväskylä ei ole vielä ilmoittanut uutta pelinrakentajaa, Jerell Jonesin puuttuessa  kokoonpanosta. Indiassilla on enemmän kuin hyvät mahdollisuudet avata voittosaldonsa, sekä päästä takaisin pudotuspelikamppailuun mukaan, sillä voitto Jaguaareista nostaisivat Indianssin heidän kanssaan tasapisteisiin. 

Tule seuraamaan ottelua tutulle Kuusankosken Stadionille lauantaina Klo 14! 

Tilastot

Kuvia Ottelusta