Raportti

Indians U17 aloitti kauden maistuvalla voitolla.

05.07.2017 14:39:23

Indians U17 aloitti kautensa voitokkaasti. Heti ensimmäisellä hyökkäysvuorolla inkkarit kuljettivat pallon maaliin asti, eivätkä tuuletukset loppuneet tähän. Pelin ensimmäisellä puoliskolla Indians meni menojaan ja ei sallinut sipoolaisille kuin yhdet uudet yritykset. Pistesuorituksista pelissä vastasivat palloa kantaneet ja kiinniottaneet Elias Vanhalakka, Aku Kärkkäinen ja Leevi Ählström, sekä pelinrakentaja Teemu Tuovi. Ottelu päättyi 6-46.

Indiansin kantava voima Eetu Iiskola oli tyytyväinen pelin tulokseen, vaikka koki että parannettavaa vielä on :

-Otteluun lähtiessä eivät olleet odotukset kovinkaan korkealla, peli kuitenkin sujui hyvin ja kaikki suoriutuivat yli odotuksien yksilöinä ja joukkueena.

Vaikka peli sujui meiltä hyvin, paljon parannettavaa vielä on. Yksilöinä meillä kaikilla on mielestäni vielä kehitettävää kaikissa osa-alueissa, joillakin enemmän, joillakin vähemmän, mutta kehitettävää kaikilla on. Joukkueena meidän tarvitsee vielä parantaa joukkuehenkeä ja pelata paremmin joukkueena yksilöiden vahvuuksiin. 

Seuraava ottelu pelataan kuukauden päästä, Hämeenlinna Huskiesia vastaan, kuinka aiotte valmistautua tähän otteluun?

-Kunhan joka äijä ilmestyy harjoituksiin ja treenaa siellä parhaansa mukaan, se riittää valmistautumiseksi tulevaa Huskies peliin.

Eetu kuvissa #77

Myös pelinrakentaja Teemu Tuovi sekä keskushyökkääjä Elias Vanhalakka olivat tyytyväisiä otteluun.

-Ennen peliä jännitti vähän koska kokonaan uusi pelipaikka, mutta jännitys lähti heti kun homma lähti käyntiin.

Pelin jälkeen fiilis oli hyvä, peli sujui omalta osaltani hyvin, enkä heittänyt yhtään intteriä.

Pelattiin kyllä joukkueena täysin nappiin peli. Rissut juoksivat kuvat hyvin joten heittäminen oli helppoa, ja juoksupelit onnistuivat loistavasti. Linjaltakin blockit onnistuivat koko päivän hyvin.

Teemu kuvissa #26

 

-Ennen peliä ainakin jännitti miten pelikuvat on kaikilla muistissa kun ei olla kauaa keretty harjoittelemaan joukkueena. Pelin jälkeen oli todella hyvä fiilis kun kaikki olivat  hoitaneet oman tehtävänsä pelissä hyvin.

Elias kuvissa #12

Kuvia ottelusta

Seuraava U17 ottelu pelataan Hämeenlinnassa Huskiesia vastaan 6.8. Klo 14 Hämeenlinnan Urheilupuistossa.