Ennakko

Indians Ladies kohtaa lauantaina Pohjolan naiset

02.06.2017 19:44:52

Indians Ladiesin edeltävän kierroksen pelistä ei paljoa spekuloimista jäänyt. Porvoon Butchers piti sarjapisteet selkeästi kotona. 

Inkkariheimo on kuitenkin kerennyt hiomaan kuvioitaan viimeiset kaksi viikkoa ja lähtee varmasti sisuuntuneena hakemaan voittoa lauantaina. Edellisessä ottelussa Indians pisti palloa huomattavasti enemmän ilmaan kuin ensimmäisessä ottelussaan, joten samaa on odotettavissa myös lauantain ottelussa. Indiansin hyökkäyksen vahvuuksiin kuuluu Jaana Kekki, joka onnistuu tekemää tuhoja niin pelinrakentajan paikalla, laitahyökkääjänä mutta myös puolustuksenkin takakentällä. Puolustuksessa edellisessä ottelussa joukkueen nuorin pelaaja, Sonja Kirmanen on ollut hyökkäyksen linjalle edellisissä otteluissa vaikea pysäytettävä. Myös molemmin puolin palloa ahkeroivalta Laura Oikariselta on odotettavissa varmoja otteita lauantaina

Rovaniemen Nordmen on sarjan tulokasjoukkue, ja kärsinyt isolukuisia tappioita alkukaudesta. Vaikkakin otteluun Indians lähtee hienoisena ennakkosuosikkina, ei Pohjolan naisia sovi aliarvioida. Odotettavissa on hyvää vääntöä ja tiukkaa taistelua ottelu voitosta. 

 Ottelu pelataan Kuusankosken Urheilukentällä, Klo 16 alkaen. 

Pääsylippujen hinta 4€ . Kahvio on avoinna.