Ennakko

Indians kohtaa Butchersin Friday Night Lights pelissä

19.05.2017 09:28:03

Indians Ladies aloitti kauden voitokkaasti kotonaan Helsinki Wolverines Blue:ta vastaan 6-0 (6-0)

Ladiesin peli oli todella juoksupainotteista Laura Oikarisen johdolla. Pelinrakentaja Jaana Kekki osoitti uudella pelipaikallaan varmuutta ja johtajan elkeitä sekä löysi inkkarittarien laitahyökkääjätkin heittopeleissä. Indiansin puolustus aloitti myös vahvasti pitämällä koko pelin ajan vastustajan nollissa. Vahva tukimies nelikko Oikarinen-Miettinen-Kirmanen-Multanen pitivät pallonkantajat kurissa. 

Tulevana perjantaina intiaanijoukko matkustaa Porvoon Butchersin vieraaksi. Butchers pelasi edellisellä kierroksella tiukan ottelun Joensuun She-Wolvesia vastaan (14-0). Niinikään Butchersin juoksuhyökkäys teki tehtävänsä mutta onnistui toimittamaan pallon maalialueelle myös heittäen. Teurastajien puolustus oli vähintäänkin yhtä kovassa vireessä menneenä viikonloppuna kuin Intiaanien, sillä vastustajille ei pistesuorituksia suotu. 

Perjantai-illan ottelussa varmastikin ovat pistesuoritukset tiukoilla, jos molempien joukkueiden puolustukset jatkavat omaa vahvaa suoriutumistaan. Kouvolalla on vahva luotto omaan juoksupeliinsä, mutta on varmasti halukas laittamaan palloa entistä enemmän ilmaan. Nähtäväksi jää, murtaako Kouvolan hyökkäys vahvasti aloittaneen Porvoolaisten puolustuksen, vai onko perjantai-illaksi luvassa tiukka jännitysnäytelmä. 

Ottelu pelataan Porvoon Pallokentällä Klo 19:30.