Uutinen

AFWB-leirillä Kari Partanen

26.02.2017 11:38:25

Indians linjapelaaja (OL/DL) Kari Partanen kävi Tampereella päivittämässä osaamistaan American Football Without Barries -järjestön järjestämällä harjoitusleirillä. AFWB on Suomessa Suomen Amerikkalaisenjalkapallon Liiton SAJL kutsumana ja isännöimänä.

Kari kertoi osallistuneensa leirille yksinkertaisesti siitä syystä että halusi oppia uutta ja nähdä NFL tähtiä. Leirin sisällöstä Kari kertoi seuraavaa: "Leirin sisältö oli monipuolinen alku lämmöt jonka jälkeen hypittiin ja juostiin paljon erilaisissa drilleissä joissa tempo oli kova. Tämän jälkeen koko sakki jaettiin kahtia hyökkäys ja puollustus ja sitten porukka omille pelipaikoilleen. Ja näissä otettiin oppia n.20min ajan ja sitten vaihdettiin kahtia jaetut porukat toisin päin eli puollustuksessa aloittanut puoli vaihtoi hyökkäykseen ja hyökkäys puollustukseen. Lopuksi tämän jälkeen pelattiin 1vs 1 drilliä linjassa".

"NFL pelaajista kaikki paikalla olleet tuli tavattua alun pisteeltä pistelle drilleillä, mutta linja harjoituksissa puhuin eniten Ben Garlandin kanssa sekä Alex Mackn kanssa. Molemmat olivat erittäin ystävällisiä ja kertoivat hyviä vinkkejä etenkin käsien käyttöön" Kari vastasi kysymykseen millaisia urheilijoita NFL tähdet olivat.

Mutta millainen fiilis leiriltä jäi? "Leiriltä jäi hyvä fiilis, kokemuksena oli todella hieno. Jos tälläiseen tulisi mahdollisuus osallistua uudestaan olisin heti mukana. Lisäksi juurikin paljon uutta tietoa lajista ja tekniikoista ja erilaisia harjoituksia. Paljon jäi juttuja muistiin" Indiansin linjamies kertoo iloisesti.

Tänään sunnuntaina AFWB pitää tekniikkaleirin naisille (12:00) ja nuorille (15:30) Vantaalla Myyrmäen urheiluhallissa.

Kuva: Leiriltä mukaan myös pakolliset nimikirjoitukset

Linkkejä AFWB uutisointiin Suomessa:

Linkkejä Sosiaaliseen mediaan:
●      AFWB Instagram:  https://www.instagram.com/afwbcamp/
●      AFWB Facebook:  https://www.facebook.com/afwb11/?fref=ts
●      AFWB Twitter:  https://twitter.com/AFWBCAMP
●      SAJL Instagram: https://www.instagram.com/jenkkifutis.fi/
●      SAJL Facebook: https://www.facebook.com/amerikkalainenjalkapallo
●      SAJL Twitter: https://twitter.com/SAJLfootball