Uutinen

Indians U15 pelaa kaudella 2017 Suomen Mestaruudesta

17.01.2017 16:24:13

Indiansin U15 joukkue ottaa loikan astetta isompiin peleihin, kun joukkue ilmoittautui 11vs11 sarjaan. Tähän asti 7vs7 pelejä tahkonnut joukkue on kasvanut lähes 20:n pelaajan ringiksi ja niinpä siirtyminen täysimittaiselle kentälle oli tässä vaiheessa luonnollinen siirtymä. Vaikka joukkueen perusrunko on jo olemassa, on joukkueeseen edelleen ovet auki niin tavoitteellisille urheilijoille kuin täysin vasta-alkajille, jokaiselle pelaajalle löytyy aivan varmasti rooli joukkueessa talven ja kevään aikana. Sarjan muut joukkueet eivät vielä ole selvillä.

Kuva: U13 Joukkue kauden 2016 ensimmäisessä turnauksessa Helsingissä. Kyyti oli kylmää mutta hymy silti herkässä.

Joukkue koostuu pääosin viimekaudella U13 sarjassa pelanneisiin pelureihin, tästä joukosta pääosa pelaajia on aloittanut jalkapallon talvella 2016. Viimevuotisen U15 joukkueen pelaajista valtaosa kasvoi ikäluokasta ulos ja pelaa nyt U17 sarjaa, joten vanhempia 2002 ikäluokan pelaajie joukkueessa on muutamia. Indians järjestääkin ns. Jyväskylän mallin mukaisen turnauksen (Jyväskylä Jaguaarit) jossa valittujen yläkoulujen opiskelijat muodostavat koulujoukkueen. Joukkueelle pidetään kolmet 2h harjoitukset ja sen jälkeen pelataan koulujenvälinen lopputurnaus.

Kuva: Tampereen turnaukseen mennessä U13 joukkueella voittoja oli plakkarissa enemmän kuin tappioita.

Yläkoulujen pelaajat pyritään valitsemaan ensisijaisesti siitä joukosta nuoria, jotka eivät ole minkään toisen lajin urheilutoiminnassa mukana. Tällä valinnalla pyritään saamaan yhä isompi joukkue Kouvolalaisia nuoria liikuntaharrastuksen pariin. Koulusarjan ajankohdaksi on suunniteltu huhti-toukokuuta, riippuen U15 sarjaohjelmasta. Yläkouluja lähestytään helmikuun aikana, mutta jos tiedät/haluat oman koulusi Kouvolan alueelta olevan mukana, kannattaa laittaa sähköpostia osoitteeseen indians.juniorit@kouvolaindians.com. Varusteet koulujoukkueille toimittaa Indians samoin kuin valmennuksen. Pelimuoto on 7vs7 jalkapallo. Vastaava turnaus on tarkoitus järjestää syksyllä 2017 II-asteen koulujen (Lukio, Ammattikoulu) kesken.

Kuva: Joukkueen Tahdon Voima oli tapissaan viimeisessä U13 turnauksessa Tampereella.

Pelaajaluettelo Tammikuu 2017 (indians.juniorit@kouvolaindians.com)
Etunimi Sukunimi Pelipaikka
Aleksi Haikonen WR/DB
Remus Hauhtonen RB/LB
Paavo Huttunen OL/DL
Arttu Jokivarsi WR/DB
Kalle Järvinen WR/DB
Sonja Kirmanen OL/DL
Saku Kivikko WR/LB
Jere Kärkkäinen OL/DL
Jere Lindström OL/DL
Jarno Lipola QB/LB
Daniel Reponen WR/DB
Santeri Savolainen TE/DL
Valtteri Soininen RB/LB
Miska Sunikka WF/DB
Oliver Toivonen OL/DL
Elias Vanhalakka RB/DB
Jere Virtanen RB/LB
Leevi Åhlstörm RB/LB
     
Valmennus    
Birgitta Lindholm HC
Asu M´sakni DC
Santtu Tuviala AC
Kalervo Nuutinen Fysiikka
     
Joukkueenjohtajat    
Virve Huttunen JoJo
Riikka   JoJo
     
Huoltajat    
Tuomas Huttunen  
     
Fysioterapeutti    
Juha Nuutinen  
     
Lääkäri    
TBA TBA