Raportti

Indians U13 kahteen voittoon Vaasassa - seuraava etappi Seinäjoki

11.08.2016 16:07:05

Kouvola Indiansin heimon pienimmät juniorit matkustivat menneenä viikonloppuna Vaasaan, jossa pelattiin Indiansin osalta kauden kolmas turnaus. Aikaisin aamulla ja myöhään illalla päättynyt päivä tuotti jälleen tukun onnistumisia ja kehitystä joukkueen peliin.

Ensimmäisessä ottelussaan pikkuinkkarit kohtasivat Tampere Saintsin, ottelu oli tasaväkinen, eikä kumpikaan joukkue helpolla saanut pisteitä taululle. Lopulta Indiansin hyökkäys oli etevämpi ja kauden toinen voitto tuli lukemin 18 – 8. Tämän jälkeen kouvolalaiset saivat hetken levätä ja tankata energiaa päivän toista koitosta varten. Toisessa ottelussa vastaan asettui Falcons Hyvinkäältä. Ottelu oli jälleen tiukka ja numeroiden perusteella vielä hiukan tiukempi kuin päivän ensimmäinen ottelu. Jälleen kerran Indians osoitti kuitenkin kylmähermoisuutensa ja onnistui tiukassa paikassa pitämään vastustajansa takanaan. Päivän toinen voitto tuli lopulta lukemin 19 – 14. Turnauksessa Indiasin tsemppariksi valittu Saku Kivikko nosti esiin juuri joukkuepelin tärkeyden kahden voiton avaimena:

”Pelasimme hyvin joukkueena ja sitä kautta voitimme kaksi peliä. Teimme yhteistyötä, kommunikoimme kentällä ja kannustimme toisiamme.”

Pienet inkkarit eivät kauaa ehdi huilia, sillä joukkue palasi jo maanantaina valmistautumaan tulevaan Seinäjoen turnaukseen, joka pelataan jo tämän viikon lauantaina. Vastaan Seinäjoella asettuvat Vaasasta tutut Falcons ja Saints. Vaasan kohtaamisten perusteella voidaan jälleen kerran odottaa tiukkoja mutta yhtä aikaa mukavia ja kehittäviä otteluita. Oman lisämausteensa otteluihin tuo uusi valmentaja Troy Rice, joka on viikon verran työskennellyt joukkueen kanssa ja pääsee heti tositoimiin.

”Hyvillä fiiliksillä lähdetään reissuun, vähintään yksi voitto otetaan sieltäkin kotiin mukaan”, Kivikko lupaa.