Ennakko

Indians U15 lähtee päättämään kautensa kunnialla

06.07.2016 16:37:03

Tämän vuoden U15 7 vs 7 sarjassa Kouvola Indians ei aivan yltänyt pudotuspeleihin, joten maanantaina pelattava runkosarjan viimeinen ottelu Kuusankoskella tulee päättämään joukkueen kauden. Kotijoukkue lähtee kuitenkin päättämään kauttaan positiivisesti ja pää pystyssä, kun vieraaksi saapuu Jaguaarit Jyväskylästä.

Indians vieraili viime sunnuntaina Hyvinkäällä sarjakärki Falconsin vieraana, tuolta reissulta ei käteen paljoakaan jäänyt, sillä kotijoukkue oli vahvempi lukemin 44 – 0. Viiden ottelun jälkeen inkkareilla on saldonaan yksi voitto ja neljä tappiota. Taso sarjassa on ollut kova ja Indians on kokenut muutaman melko suurinumeroisen tappion, melko uusi ja kokematon joukkue on kuitenkin ottanut edistysaskelia ja taistellut loppuun asti jokaisessa ottelussa. Joukkue palasikin sunnuntain tappion jälkeen heti maanantaina harjoittelemaan pienestä sateesta huolimatta.

”Sunnuntain peli oli suurista numeroista huolimatta meiltä hyvä peli. Jos saamme pidettyä samanlaista tempoa Kuusankoskella, niin edessä on varmasti hyvä ja erittäin tiukka peli”, Indiansin päävalmentaja Carola Lindholm kommentoi tulevaa ottelua.

Vastustaja Jaguaarit on tällä hetkellä sarjassa sijalla kolme ja melko turvallisesti kiinni pudotuspelipaikassa. Jyväskyläläiset ovat keränneet viidestä ottelusta 3 voittoa ja 2 tappiota eli yhteensä 6 sarjapistettä. Viime sunnuntaina joukkue voitti kotiottelussaan East City Giantsin lukemin 56 – 30. Voitoistaan huolimatta Jaguaarit ovat päästäneet vain 30 pistettä vähemmän kuin kotijoukkue Indians, joten puolustus ei ole ollut keskisuomalaisilla ehkä aivan terävimmillään. Toisaalta hyökkäyksessä joukkue on mättänyt viiteen otteluun 198 pistettä, joka on selvästi enemmän kuin kotijoukkueella.

Kuusankoskella tullaan varmasti siis näkemään tiukka ja hyvätasoinen kamppailu, vaikka joukkueiden lähtökohdat ovat melko erilaiset. Indians on tällä kaudella pelannut kotona tuloksellisesti selvästi paremmin, sillä se kamppailu kauden ensimmäisessä kotiottelussa Vaasa Vikingsiä vastaan loppuun asti voitosta ja Kuopio Steelers jäi kesäkuun puolivälissä isäntien jalkoihin. Kunniakasta lopetusta kaudelleen hamuava Indians ei varmasti tule antamaan yhtään helppoa jaardia Jyväskyläläisvierailleen.

Indians – Jaguaarit kello 18.30 Kuusankosken urheilupuistossa.