Ennakko

Indians U15 haukkojen metsästykseen Hyvinkäälle

30.06.2016 16:51:59

Viime ottelussaan avausvoittonsa ottanut ryhmä lähtee metsästämään kauden ensimmäistä vierasvoittoaan. Vastus on kuitenkin kovin mahdollinen, sillä kaikki neljä otteluaan voittanut Hyvinkää Falcons pitää hallussaan sarjan kärkipaikkaa.

Nuoret inkkarit aloittivat kautensa hieman takkuillen, kun kolmesta ensimmäisestä ottelusta saldona oli yhtä monta tappiota. Kahden hieman suurinumeroisemman ja yhden todella kirvelevän kotitappion jälkeen joukkue sai hieman aikaa levätä ja hioa kuviot ja tekniikat kuntoon. Perusasioihin keskittyminen ja hyvä harjoittelu tuottivat tulosta, kun kauden toisessa kotiottelussa Indians otti selvän voiton Kuopio Steelersistä lukemin 36 – 6. Tuon ottelun jälkeen joukkue on saanut taas keskittyä harjoitteluun, joten Perttulan kentälle juoksee varmasti hyvin valmistautunut ja energiaa puhkuva ryhmä.

Kotijoukkue Falcons on ollut sarjassa vakuuttava, se on voittanut jokaisen ottelunsa vähintään 24 pisteellä. Joukkueen puolustuspeli on toiminut hyvin, sillä suurin päästetty pistemäärä on 24, kauden ainoan kotiottelunsa se voitti murskaavasti lukemin 62 – 16. Haaste Indiansille on siis kova, Falcons on lähtökohtaisesti kovempi joukkue kuin Steelers. Kouvolalaisilla on kuitenkin oma sanansa sanottavana ottelussa eikä Falcons ei voi odottaa ottelusta helppoa.

Samoilla linjoilla on myös joukkueen päävalmentaja Carola Lindholm:

”Vastaan tulee kova joukkue, mutta se ei ole meille este voittamiseen. Perus tekemisen kautta lähdemme antamaan kaikkemme kentälle ja lopuksi katsotaan mitkä ovat lukemat tulostaululla. Hyökkäyksen linjassa odotan Jere Lindströmiltä ja Sonja Kirmaselta hyviä otteita, lisäksi saamme mukaamme U13 joukkueesta Saku Kivikon ja Jarno Lipolan. Uskon että meillä on täydet mahdollisuudet voittoon tässä ottelussa.”

Kouvolalaisista kauden aikana ovat nousseet esiin hyökkäyspäässä Elias Vanhalakka ja Onni Martikainen, jotka ovat molemmat vieneet palloja maalialueelle hyvällä tahdilla. Pelinrakentaja Eetu Viinamäki on osoittanut hyviä pelinjohtajan ja kapteenin elkeitä, nuori herra on myös hoitanut puolustusvelvoitteensa hyvin. Puolustuksen linjassa Teemu Tuovi oli etenkin Steelers- ottelussa aivan omaa luokkaansa keräten muutaman säkityksen, tukun taklauksia ja yhden syötönkatkon, jonka hän palautti maaliin asti. Kokonaisuutena joukkue on saanut hieman nostetta yskähdelleeseen kauteensa ja viime ottelu on hieno osoitus siitä mihin joukkue voi parhaimmillaan pystyä.

Falcons – Indians 3.7 Perttulan kentällä kello 15.