Ennakko

Indians Ladies jatkaa kotiedun tavoittelua Raisiossa

29.06.2016 14:11:12

Indians aloitti kautensa kolmella kotiottelulla, joista saldoksi joukkue keräsi 2 voittoa ja kärsi yhden tappion. Viikkoa ennen juhannusta kouvolalaiset kävivät varastamassa pisteet Porvoo Butchersilta erittäin jännittävien ja tiukkojen vaiheiden jälkeen lukemin 7 – 12. Juhannustauko tuli Indiansin osalta varmasti loistavaan saumaan, sillä joukkue on tähän asti pelannut joka kierroksella. Joukkue ottikin juhannusviikon hyvin rennosti ja palasi tositoimiin peliviikolla hyvin levänneenä ja valmiina kauden toiseen puolikkaaseen.

”Alkukausi on ollut mielenkiintoinen, muutaman loukkaantumisen takia olemme joutuneet järjestelemään pelipaikkoja uudelleen. Joukkueen dynamiikka ei ole kuitenkaan tästä häiriintynyt ja olemme pystyneet keskittymään hyvin otteluihin ja harjoituksiin. Viime viikkojen aikana olemme päässeet muokkaamaan omaa pelitapaamme ja uskon sen tuottavan tulosta. Tulevasta ottelusta tulee mielenkiintoinen ja varmasti tiukka, jonka molemmat joukkueet haluavat voittaa” Indiansin hyökkäyksen linjassa pelaava Tiina Kekki ennakoi.

Indiansin päävalmentaja Asu Msakni odottaa lauantailta myös mielenkiintoista ottelua:

”Raisio on nuori ja kokematon, mutta erittäin nälkäinen joukkue. Heillä on useita hyviä urheilijoita ja paljon pelaajia, joten meidän tahtotasomme on oltava hyvä. Tuttuun tyyliin lähdemme otteluun keskittyen omaan tekemiseen uskomalla siihen mitä se meille antaa, korjaamme alkukesän virheet ja luotamme itseemme.”

Kotijoukkue Raisio löytyy sarjataulukon puolivälistä voitettuaan kolmesta ottelustaan kaksi. Raisiolaisten hyökkäys ei ole vielä aivan saanut kunnollista lentoa päälle, mutta puolustuksessa joukkue on saanut onnistumisia. Joukkue kärkkyy paikkaa syksyn playoffeihin ja etenkin kotikentällään se haluaa taistella itselleen kaikki mahdolliset pisteet.

Loppukautta ajatellen kyseessä on siis tärkeä ottelu molemmille joukkueille. Indiansin kauden toinen vieraspeli starttaa kello 14.30 Kerttulan kentällä.