Raportti

Indiansin naiset taisteluvoittoon Porvoossa

22.06.2016 09:43:19

Sääolosuhteet toivat otteluun oman lisämausteensa, kun Porvoon Pallokentällä satoi vettä ja kenttä oli paikka paikoin erittäinkin märkä. Vierasjoukkue Indiansille oman haasteensa toi myös todella pieni kokoonpano, sillä kouvolalaisryhmällä oli käytettävissään vain yksi vaihtopelaaja. Indians sai peliin hyvän alun, kun Emilia Kemppi juoksi ensimmäisellä neljänneksellä pallon maaliin ja lukemiksi 0 – 6. Indians onnistui myös puolustuspäässä hyvin, mutta Butchersin onnistui murtaa vierailijoiden puolustus ja onnistuneen lisäpiste potkun jälkeen lukemat olivat 7 – 6, näistä lukemista lähdettiin myös puoliajalle.

Toisella puoliajalla molemmat joukkueet jatkoivat hyvää tekemistään puolustuksessa. Lopulta Emilia Kemppi juoksi pallon toistamiseen maaliin ja lukemat olivat 7 – 12 vierailijoille. Tästä alkoi vierasjoukkueen hurja taistelu, sillä maali Butchersille olisi tarkoittanut jälleen takaa-ajo asemaa. Kotijoukkue puolusti lopulta tiiviisti eikä Butchers enää onnistunut hätyyttelemään Indiansin maalia. Emilia Kempin lisäksi Indiansista esiin nousi Jade Savander, joka keräsi oivallisen määrän taklauksia ottelussa.

”Kovasti saimme taistella molemmissa päissä, eikä helppoja jaardeja tullut missään vaiheessa, lopussa pienet virheet ratkaisivat tämän ottelun. Seuraavan peliin sitten pienen tauon jälkeen virkeämpänä, nyt käydään harjoituksissa hyökkäys- ja puolustuspelin asioita vielä hieman läpi tarkemmin”, Kemppi kommentoi ottelun jälkeen.

Indiansin päävalmentaja Asu Msakni korosti erityisesti joukkueensa tahtotasoa ottelun jälkeen:

”Olen erittäin tyytyväinen, että saimme tahtovoimamme takaisin edellisen ottelun tappion jälkeen. Oman tekemisen kautta saimme jälleen tuloksen tehtyä ja siitä on myös oltava iloinen. Molemmat puoliajat olivat tiukkoja, saimme hyökkäyksessä hyvät kenttäasetelmat ja pääsimme virheiden takia myös hieman eteenpäin. Kuitenkin lopulta tahdoimme voittaa tämän ottelun enemmän”, Msakni totesi ottelun jälkeen.

Indiansin naiset huilivat juhannusviikonlopun ja pelaavat seuraavan kerran 2.7, kun joukkue matkaa Raisioon West Coast Phoenixin vieraaksi.