Raportti

Falcons vei pisteet Indiansilta Kuusankoskella

22.06.2016 09:36:33

Hyvinkää aloitti ottelun räväkästi onnistuen heti ensimmäisellä hyökkäysvuorollaan. Indians tasoitti kuitenkin heti perään Satu Sunisen hienolla juoksumaalilla. Tämän jälkeen ottelu siirtyi hyvinkääläisten komentoon, Indiansilla oli ajoittain vaikeuksia saada Falcons-hyökkäys kuriin ja puoliajalle lähdettiin lukemista 8 – 21.

Toisella puoliajalla Indians sai puolustuksellisesti hyviä pysäytyksiä ja pysyi ottelussa hyvin mukana. Falconsin puolustus kuitenkin vastasi vähintään yhtä hyvällä työskentelyllä, eikä Indians tarvittavien maalien teossa. Ottelun loppupuolella Indiansin puolustus murtui kaksi kertaa ja hyvinkääläiset pääsivät lyömään taululle lopulliset numerot. Joukkueet olivat keskenään hyvin tasaväkisiä, joten ottelun ratkaisivat pienet nukahdukset ja virheet, joita Indians ottelussa teki enemmän.

”Emme olleet tarpeeksi valmiita tähän otteluun, mutta oman tekemisen kautta pelaamalla onnistuimme kuitenkin pitämään lukemat tuollaisina eikä ottelu revennyt niin pahaksi kuin se oikeasti oli. Joukkueessa oli mukana muutama ensikertalainen ja he pelasivat niin hyvin kuin pystyivät, lisäksi joukkue kasasi hyvin rivinsä toiselle puoliajalle. Kokonaisuudessaan onnistumisia tuli kuitenkin vain siellä täällä”, Indiansin päävalmentaja Asu Msakni pohti ottelun jälkeen.

”Jokaisessa pelissä täytyy aina tahtoa yhtä paljon kuin edellisessäkin ja tässä meillä jäi tänään parannettavaa. Kuitenkin yksi peli kaudessa täytyy hävitä, jotta mestaruuden voi voittaa, toivottavasti meidän kohdalla se oli nyt tämä peli”, Msakni jatkaa.

Indiansin kausi jatkuu lauantaina 18.6, kun kouvolalaiset matkustavat ensimmäiseen vierasotteluunsa Porvoo Butchersin vieraaksi Porvoon Pallokentälle. Falconsin osalta kierros 4 on bye-viikko ja hyvinkääläiset pelaavat seuraavan kerran 2.7, kun vieraaksi Kankurin kentälle saapuu Bouncers Mikkelistä.