Ennakko

Indians ja Falcons kohtaavat kärkiottelussa

22.06.2016 09:34:39

Indians murskasi edellisottelussaan Tampere Saintsin lukemin 68 – 6, joten lähtökohdat otteluun ovat varmasti hyvät. Indiansin maalisuhde on kahden pelatun ottelun jälkeen plussan puolella 74 pisteen verran, joten hyökkäyspeli rullaa vakuuttavasti. Joukkue on ollut kotikentällään erittäin vakuuttava ja kolmas kotiottelu putkeen miellyttää sekä pelaajia, että valmennusta. Vastus on kuitenkin lähtökohtaisesti varmasti kovempi kuin Saints viime ottelussa.

”Viime pelistä jäi todella hyvä fiilis ja joukkueellamme on tahtoa ja halua voittaa. Tulevan sunnuntain peli tulee kuitenkin varmasti olemaan kova, luotan kuitenkin meidän naisiin ja valmennukseen, että hoidamme voiton kotiin”, Indiansin laitahyökkääjä Tia Appelgren toteaa tulevasta ottelusta.

”Kauden alku on ollut odotusten mukainen tuloksellisesti, emme ole kuitenkaan päässeet toteuttamaan omaa suunniteltua heittopainotteista hyökkäyssysteemiämme sääolosuhteiden takia. Odotan kuitenkin innolla tulevaa ottelua, sillä siihen otteluun saamme kyseisen hyökkäyssysteemin käyttöömme”, Indiansin päävalmentaja Asu Msakni kommentoi ottelua.

Falcons saapuu Kuusankoskelle hyvin samanlaisista lähtökohdista kuin kotijoukkuekin. Hyvinkääläiset nollasivat viime kierroksen ottelussaan West Coast Phoenixin ja kaasuttelivat selvään 59 – 0 voittoon. Falcons tulee varmasti nälkäisenä murtamaan Indiansin kotitaikaa ja näyttämään, että vierasjoukkueet voivat pärjätä myös Kuusankoskella.

Molempien joukkueiden ollessa hyökkäyshurmoksessa tulee varmasti puolustuksen rooli nousemaan avainasemaan voittajaa ratkottaessa. Kumpi joukkue pystyykään pysäyttämään vastustajansa hyökkäyksen, se selviää kun Indians ja Falcons kohtaavat Kuusankoskella 12.6 kello 14.