Uutinen

Taylor Palmer korvaa Stephensonin Indiansin pelinrakentajana

22.06.2016 09:21:50

Palmerilta löytyy jo ennen Suomeen saapumistaan hieman Suomi-taustaa, sillä miehen isoisovanhemmat olivat suomalaisia. Hän sanookin olevansa innoissaan päästessään Suomeen:

”Suomi on maa, jossa en ole koskaan käynyt, mutta olen haaveillut siellä käymisestä, veressäni on kuitenkin hieman Suomea. Toivon pystyväni auttamaan joukkuetta parhaani mukaan ja parantaa joukkueessa jo olevaa lahjakkuutta. Tärkein tehtävä vahvistuksella on auttaa parantamaan paikallisten pelaajien taitoja ja toivon pystyväni siihen.”

”Uskon tuovani joukkueeseen tietoutta tästä pelistä ja toivon olevani yhtä paljon valmentaja kuin pelaajakin. Rakastan tätä lajia ja olen erittäin kiitollinen Indiansin tarjoamasta mahdollisuudesta pelata heidän joukkueessaan.”

Indiansin leirissä odotetaan mielenkiinnolla kuinka Palmer löytää yhteisen sävelen joukkueen muun hyökkäyskaluston kanssa. Kolmessa pelatussa ottelussa Indians on edennyt hyökkäyksessä yhteensä vain 278 jaardia, joten Palmerin toivotaan auttavan osaltaan joukkueen hyökkäystä pois suosta.

Taylor Palmer esiintyy Indians paidassa ensi kertaa 3.7, kun joukkue matkustaa Helsinkiin Wolverines vieraaksi.