Uutinen

Linjamies Máté Károly vahvistamaan Indiansia

22.06.2016 09:07:08

Koko uransa Unkarissa Miskolc Steelersin riveissä pelannut Károly pelasi juuri päättyneellä Unkarin liigan kaudella yhdessä, myös Indiansiin saapuvan amerikkalaispelaaja Troy Ricen kanssa. Károly ja Rice saavuttivat Steelersin riveissä Unkarin mestaruuden, kun joukkue kukisti finaalissa Budapest Cowbellsin lukemin 19 – 16. Miskolcissa pelaamisen lisäksi Károly on kahtena viime vuotena käynyt auttamassa Slovakialaista Cassovia Steelersia. Károly on äärimmäisen innoissaan päästessään kokeilemaan siipiään kunnolla Unkarin ulkopuolella:

”Odotan innolla, että pääsen näyttämään taitoni ulkomailla ja olen erittäin iloinen saamastani mahdollisuudesta. Aloitettuani jenkkifutiksen tiesin, että tekemällä hurjasti töitä voisin saada mahdollisuuden pelata kaukana kotimaastani. Tiedän, että Suomi on kaunis maa ja odotan kovasti sen näkemistä.”

”Nuoresta iästäni huolimatta koen olevani melko kokenut pelaajana. Ihmiset ajattelevat usein etten juuri ikäni takia voi olla vielä hyvä pelaaja, uskon heidän olevan kuitenkin väärässä.”

Indiansin kannalta asiat näyttävät hyvältä, käsissä on kokenut, mutta nuori ja näytönhaluinen pelaaja. Károly on Indiansin vahvuudessa mitä todennäköisimmin 3.7 vieraspelissä sarjakärki Helsinki Wolverinesia vastaan.